P & J Lomma Ridklubb.
Publicerat den

Äntligen blev det dags för våran "första" P&J tillsammans.. Va ute på två stycken när jag ungefär precis hade fått hem trynet, men eftersom att jag har haft problem att lasta henne, och transporten har varit på lagning och ja allt har liksom varit emot oss så har jag varken kommit iväg och tränat eller tävlat med henne. Men så fick jag tips om en kille som kunde hjälpa mig att lasta. Jag provade och det tog honom max 3 gånger och nu kan jag köra iväg med henne utan problem, ( Fredrik Zanden ) Ta kontakten med honom, han kan hjälpa er med nästan alla problem ni har med er häst. Tack ännu en gång för hjälpen :)
 
70 cm : Blev väldigt lång framridning, Svårt att planera tidsmässigt när man är på P&Js. Fick ett stop på numer 3, mes red 1 och 2 sen sa hon skärp dig och sen red jag henne framåt resten av banan och då tvekar hon inte.
 
80cm: Här var hon trött, lång och väldigt STARK: fick ingen kontakt överhuvudtaget vilket resulterade till 2-3 ner, kommer inte ihåg, men det var inte bra, hon tog betet, jag kom inte till ridning, det blev dragkamp, fick inte några bra språng ( Förutom på numer 3, där hoppa hon bra ), en kaos ritt.
 
Sen får jag tillägga att hon hoppar inte bra på dessa höjderna då hon tycker det är för lågt. Det blir ingen höjd i sprången och vi får inte in rätta känslan. Men det handlar liksom inte om höjden, Hon behöver öva på allt annat som händer runt omkring och när hon är vann och har lärt sig, då börjar vi hoppa lite högre.
 
Nu på fredag åker vi till Romeleåsen och hoppar antingen en 80 cm eller en 90 cm har inte bestämt mig än.
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?