Lite tidsfördriv.
Publicerat den

5 favoriter:

Låt: Pocket ful of sunshine

Årstid: sommar utan tvekan!

Veckodag: Fredag eller lördag.

Resturang: Mando steak house

Tid på dygnet: Kvällspigg

4 för tillfället:

Humör: Lite smått iritterad, uttråkad. 

Frisyr: Flätor

Nagellack: Neutrall

Tid: 16.00

3 första:

Husdjur: Kanin, oliver

Piercing: Öronen? Annars navel.

Resa: Hmm, kan det ha varit cypern? kommer inte exakt ihåg vad som var först. 

2 nej tack:

Mat: Blodpudding 

Personlighetsdrag: För självsäker, det är bra till en viss del men blir ibland för mycket.

1 önskan:

Att jag var miljonär! :)

 

 
Så klantigt!
Publicerat den

Hej på er..
 
Vilket väder vi haft idag, från åskväder och piss regn till solsken och värme och sen åska och regn igen.. Svensk slut sommar? Eller hur ska man kalla det? Hur länge e det sommar? till 1 september?..
 
Trynity var inte så glad på värdret, hon sprang runt som en galning nu på kvällen så skulle ta in henne och motionera lite. Men det slutar med att jag tappar henne och hon springer runt och trampar upp hela trädgården, och sen bestämmer hon sig för att hoppa över häcken som är väll cirka 1m hög.. Och springer runt och fördärvar alla andras gräsmator runt omkring, för att sedan hoppa in över häcken igen till våran trädgård. Trött blir man. 
 
Men fick kollat igenom henne och longerade henne lite och hon verkar oskad än så länge. Så typiskt att det ska hända en sådan här ondödig sak. Hon blir så stressad att man inte får kontakt med henne. Stackare! 
 
 
 
 What if...
Publicerat den

Om jag inte hette Denise skulle jag heta: Pappa ville jag skulle heta Anqulic, Tur att jag fick det som mellan namn i stället.. Tänk vad folk hade hittat på för smeknamn ;) 

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: Nina Dobrev, Super snygg! 

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag:
 Kanske piano, det verkar så mysigt. 

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: Ingen aning faktiskt

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: åh, kanske ett par snygga höga byxor eller någon snygg topp. 

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: Än så länge, studenten. Hade så gärna velat ta studenten igen.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag: Längre smala ben, smal mage, olivfärgad hy, tycker det är ass snyggt. 

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: Hade varit kul och prova på att va skådis.. ;)

Om jag hade en superkraft skulle det vara: Åh finns så många krafter jag hade velat ha, men odödlighet? Räknas det som en superkraft?

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: Malibu, eller typ La eller nått. :)

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: Spätta med potatis och remolaud. 

Om livet tog slut på söndag skulle jag: Äta massa mat, rånda en bank, ha massa sex, umgås med vänner.. Eller kanske bara kolla massa filmer, det är också ett alternativ ;) 

 
 

 
Åh vilket underbart väder....
Publicerat den

Åh vilket underbart väder det varit ute idag. 30 grader ! :D Jag började min första arbetsdag efter semestern idag, men var hemma vid halv 5 så hann både bada och sola en stund. Hade turen att det fortfarande var varmt. Trynity reds ut idag. 3 dagars markarbete/gymnastikhoppning i paddocken har gjort henne gott, hon kändes riktigt fin i kroppen och avslappnad. Kanske lite stark i höger galopp, men annars var hon fin. 
 
Har haft lite problem i höger varv nu under 2 veckors tid, har inte riktigt fått igenom henne på den sidan och hon har känts stel och "fast". Men nu börjar det eventuellt lossna lite. 
Jag kollar henne regelbundet, både tänder och massage, kiroprakter osv.. Allt som man kan göra. Så det behöver ni inte oroa er för ;) 
Blir det inte bättre så får jag se vad vi kan hitta på.
 
 Trynity P&J Viarps Kör och Ridklubb
Publicerat den

 
 
Här är trynity på vår första start på 8 månader. Åkte till viarps Kör och Ridklubb, självklart började det pisse regna när vi kom dit och 1 och 1/2 timme senare såg banan ut så här.. Tur i oturen så slutade det regna när jag skulle hoppa, och framridning och framhoppning var inomhus så slapp bli så blött. 
Men ridbanan var inte att leka med. Tur vi hoppa så lågt.
 
Hon hoppade i allfall jätte fint och snäll trots att större delen av banan låg under vatten och hon hatar vatten. Därför är jag så nöjd med denna runda. 
1 vecka senare hoppa vi 80 och 90 cm och hon hoppa galet bra, Tyvärr ställde inte mamma in skärpan på kameran så båda filmerna blev jätte suddiga, vilket var lite synd då hon kändes finare än någonsin. 
 
 
 
 Från 0 Till 100
Publicerat den

Det viktigaste i sin relation till hästen är att man ska kunna lite på den till 100 %. Vilket för mig alltid har varit den svåraste biten. Jag vet att när jag släpper tråden och låter trynity göra vad hon gör bäst så hoppar hon bättre än någonsin. Men det är en sådan skör tråd för mig. 
 
Man får bygga upp en tillit sakta, och det krävs lika mycket från mig som det gör för hästen. Och det bästa med dessa ston, är att ja dem har sina dagar, precis som vilken annan kvinna som helst, vi kan alla relatera till att det inte alltid är enkelt att vara kvinnor. Därför blir inte alla dagar ros. Men när dem väll litar på sin ryttare så kämpar dem alltid 10% mer än vad en vallack skulle göra, Dem är trots allt kvinnor ;)
 
Vi hade en väldigt tuff period i början av året. Trynity var inte snäll och kastade av mig titt som tätt och betede sig allmänt dåligt. Vet inte om det var 1 års trots eller vad det var, men det var en jobbig period. Här tappade jag min tillit till henne totalt. 
Allting såg fruktansvärt mörkt ut och jag funderade även på att sälja då jag blev rädd för henne.
 
Jag har kämpat i 6 månader bara att våga rida ut trynity och nu kan jag med all säkerhet säga att jag kunnat rida ut henne barbacka. Och det hade jag inte ens kunnat drömma om för någon månad sen. Sjukt va? Hur snabbt allting kan vända. 
 
 
 
 När man väll vågar släppa det där sista taget har man en vän för livet. 
 
 
 
 
 När man har alldeles för mycket tid...
Publicerat den

Hej på er.
 
Kan ni tänka er att det gått ett halv år sen jag klickade mig in på denna bloggen för att skriva ett inlägg. Kan man kalla det en lång bloggpaus?! Nej, jag tänker inte starta upp denna bloggen igen. Men just nu har jag alldeles för mycket fritid över. Detta är troligtvis bara en endags grej... 
 
Vad har hänt? Jo trynet har tränats på som aldrig förr och är i , inte topp form, men inte långt ifrån. Vi har startat 2 P&J den senaste månaden och hon har hoppat fantastiskt bra. Debuterade 90 cm och wow vad hon hoppa.
Jag har inte helt koll på hur kalendern ser ut fram över men hoppas på att kunna våga debutera 1 m innan året är slut så jag kan fixa tävlings lincens till nästa år. Det var alldeles för länge sen jag startade en lokal tävling. 
Så det är på tiden nu, eller hur?.