Party på ingång :)
Publicerat den







Tack Så Mycket! :)
Publicerat den

Tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer på Zamora och mig Jag är jätte tacksam för allas kommentarer !. Här är ett utdrag från några av er :)
 
Sjukt mysiga bilder <3                    
 

ÅH SÅ HIMLA FINA, JAG DÖÖÖÖR      

 

Men åh vad fint! Skitsnyggt med Sverige pannbandet henne ;)               

 

Åh gud vilka härliga bilder! Fin blogg också! :D              

 

Wow vilka underbara bilder! Jätte vackra :) Och otroligt vacker häst ^^

      

Åh men vilka fina bilder!
Bild nummer två var snudd på magisk! :)           

 

Guuuud vilken fin häst du har!! Drömhästen helt klart! Väldigt fina bilder också, haha :)                    

 

Riktigt fina bilder och hästen va sjukt vacker och ståtlig !                     

 

Åh vilka fina bilder! Och superfin häst! :)

 

Jag blir så glad när jag får sådana här fina kommentarer tack :D

 

 

 

 

     

              




Svar på tal :)
Publicerat den

Från läsare: Tycker den nosgrimman ser ut som en munkorg. Hästen kan inte öppna munnen överhuve taget va? :)
 
Jag var lite skeptiskt till nosgrimman från början då jag hört så mycket dålig kritik på grund av dens utseendet. Men jag köpte hem den och provade den och jo min häst kan öppna sin mun. Tror det beror lite på hur hårt man spänner? Det gör det väll med alla nosgrimmor eller?! Jag har i alla fall inte spänt den så hårt. Jag tror man reagerar mest på utseendet faktiskt. Den är inte så hemsk. :)
 
 
 
 
 
 



Bildbomb på Olivia och Zamora :)
Publicerat den


Visst blev håret snyggt? Dock förstördes det lite eftersom att det var fuktigt ute.
 



Ny Favorit Låt! :)
Publicerat den

 
 



Jag älskar dig <3
Publicerat den

 
 



3 Rätters Middag :)
Publicerat den


Hej på er :)
 
Dagen har flygit iväg. Vaknade inte förens vid 4 tiden då jag sov väldigt dåligt inatt. Hann bara upp och göra mig i ordning för en middag i malmö. En av mina tjejkompisar har fått veta att hennes tumör är borta så vi firade det idag, Jag, malin, hanna, zara och Alexandra. Trevlig kväll. Dock drack jag inget då jag körde.
 
har precis krypit ner i min säng efter ett varmt bad. Ska snart sova.. Hur har eran dag varit?
 
 
 



Äntligen! :)
Publicerat den

Äntligen kunde jag sola en stund. Dock var jag faktiskt lite rädd att jag skulle bränna mig igen, så var inte helt avslappnad. Men det klarade sig. Så imorgon vilar jag huden och solar på fredag istället. Låter väll som en bra plan? Så blir det inte varje dag.
 
Just nu ligger jag i sängen med en uttråkad chili.. Han tycker inte att jag är speciellt rolig..  han står och skäller på mig och tycker att jag ska sluta blogga.. Så jag får väll göra det.
 

 
 
 
 



Just nu !
Publicerat den




Äntligen kan jag sola igen :) 



Perfekt dag! :)
Publicerat den

 
Denna dagen har varit helt perfekt, bortsätt från att jag och Olivia höll på att frysa ihjäl idag. Vad gör man inte för att få till bra bilder liksom? På ett sätt var det kul då vi spenderade 1h på att göra oss i ordning. ( jag lockade Olivias hår ) Sen satt vi på hästen i typ 5 minuter var.. haha..
 
Nu har jag gått igenom dem flesta bilderna. Synd att Zamora var så gul på vissa bilder men som sagt, jag kan inte bada henne vid denna årstiden så ni får stå ut med lite gula fläckar. Annars tyckte jag faktiskt dem flesta bilderna blev riktigt bra ?! 
 
Ska krypa ner i min varma säng nu. God natt ! :)
 



Fler bilder från idag :)
Publicerat den

 



Tack ! :)
Publicerat den

Vill bara säga tack till era fina kommentarer på föregående bilder! Det värmer i mitt hjärta att ni lägger lite tid på att kommentera! TACK TACK underbara läsare <3
 
 
 
 
 



Bilder från idag :)
Publicerat den


Nu är vi äntligen inkomna från stallet och har börjat upp värmen i våra kroppar igen. SVIN KALLT var det, men nu i efterhand var det värt det för bilderna blev rätt bra. Trist att ljuset inte var så där jätte bra men det funkar..
Ber om ursäkt att Zamora har lite gula fläckar här, är lite för kallt för att bada henne just nu så det får va så :)
 
Kommentera gärna :)
 



Fotografering
Publicerat den



Så här ser min sminkning ut idag, kallt som fan vad det att ta bilderna, ljuset var inte det bästa.. Hoppas det går att använda någon. Visar bilderna sen :) 



Hejsvejs!
Publicerat den


Bild från i somras :) 

Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om idag. Har inte gjort så mycket mer än fixat stallet och legat och kollat på beauty and the beast. Inte det roligaste att blogga om. 

Imorgon kommer nog Olivia hit och tar lite mysiga snö bilder, men det beror helt och hållet på vädret. 

Vi höra imorgon ! 



Jag älskar dig <3
Publicerat den





Åh, värdens underbaraste chihuahua. 




Jag vill sola..
Publicerat den

Vet ni vad det jobbigaste som finns är? Att man vill göra en grej som man inte kan.. Finns ingen jobbigare känsla.. Jag vill åka till solariet och sola 20 minuter men kan inte för att min bränna i ansiktet har inte släppt 100 % ännu och jag vill inte bränna mig mer. Sjukt irriterande..
 
Jag ska faktiskt ha lite söndags mys, ( trots att det är måndag) Har köpt hem lite gott och slängt på en ansiktsmask. Mys! :)
 
Bild från förra sommaren, vill va lika smal igen! :)
 
 
 



Bildbomb på Beachen #1
Publicerat den


 



En bild som gör mig glad ! :)
Publicerat den

 
Zamora ser ut som en lite ponny på denna bilden! :) Detta är direkt efter ett språng, Zamora lägger av lite glädje skutt.. Underbart <3
 



Jag är handikappad..
Publicerat den

Hej på er..
 
idag mår jag inget vidare i kroppen.. Det är sådana här dagar man inser att man inte är ung längre ( skämt o sido).
Jag ramlade av chemaal igår och kan knappt resa mitt vänstra ben 15cm från marken..  och det känns som att jag har en rejäl "träningsvärk" i resten av kroppen. Jag har kommit fram till att det inte är bra att ramla av på en iskall hård mark.
 
inte nog med att jag har ont i kroppen, nu har vattnet i stallet fryst.. Det är bara att börja lufta vatten från huset.. JIPPIE.. jag bara älskar denna årstiden! Nu ska jag gå i ide resten av dagen..
 
Bild som inte alls har med detta inlägget att göra..
 
 
 



Plankstek :)
Publicerat den




Plankstek (ryggbiff och bearnaise ) 

Har ätit upp nu och alla är belåtna. 



Party?
Publicerat den




Sitter just nu i köket och väntar på att natta ska bli klar med maten. Planka står på schemat. Ikväll ska vi nog vara några stycken och bara dricka , spela lite spel. Har inte bestämt mig för om jag ska dricka eller om jag ska va nykter och köra. Får se hur taggad jag är, har lite ont i huvudet. 





Ny Häst :)
Publicerat den

Varit och provridit en ny häst. Ingen som jag ska köpa utan en häst jag antagligen ska rida 3 gånger i veckan. Chemaal heter han, 4 år och arab. Blev inriden för 3 månader sen och har inte ridits sen han kom tillbaka från inridningen då han kom hem med ett sår på bakbenet som har tagit tid att läka. Men nu ska han igång.
Det första jag gör efter att ha ridit i 4 minuter är att trilla av... Klumpigt. Fast det var inte hästens fel, han blev rädd och sadeln åkte på sidan så hade inte en chans att hålla mig kvar. Viktigt att man spänner sadelgjorden hårt!
 
Han var väldigt spänd och testade mig lite. Väldigt känslig häst. Men kommer nog bli trevlig när han är välutbildad.
Här är en dålig mobil bild ! :)
 
 
 



Svar på tal :)
Publicerat den

 
 
Från Läsare. Som sagt var det svårt att se, inte för att vara dryg men det ser ut sim att den sitter precis under kindbenet. Gör den inte det är det ju superbra och jag ber pm ursäkt för mina två kommentarer men annars bör du nog sänka ett hål så den inte trycker mot benet. Att de sitter ihop vet jag om har själv en likadan men den passar inte på båda mina
 
 
Du behöver inte be om ursäkt alla har rätt att säga sin åsikt, även du. Jag har koll på hur en dubbel nosgrimma ska sitta och vet av erfarenhet att jag har satt den rätt. Sen är det inte alltid lätt att bedöma utifrån en bild, det kan jag hålla med dig om. Tack för omtanken :)
 
 
 



Ny header :)
Publicerat den

 
http://babustylee.webblogg.se/ har som vanligt gjort min header. Jag gillar att förnya mig. Tycker det är roligt och fräscht. Tack så mycket therese :D !



Handlat och solat :)
Publicerat den

 
Hemkommen efter att ha handlat lite och solat i 25 minuter. Idag fick solningen sjukt snabbt och jag hade lätt kunnat ligga där i 20 minuter till.. Men mitt ansikte gillade inte riktigt solningen idag då jag brände mig, IGEN... Ska sluta sola 2 dagar i rad, får bli varannan dag. Är besatt av att bli brun !
 
Som jag nämnt tidigare är det slut på chips och dags att verkligen ta tag i min viktminskning. Så om jag blir sugen på något under helgen så har jag åtminstone lite less fat popcorn. Har även bytt ut min vanliga Coca cola till Coca cola zero :)



Gienek Tävling Torns 2:A och 5:A
Publicerat den

 
Jag är medveten om att detta kanske inte var vår snyggaste rundor men jag bjuder på dem ändå :)
 
Vi kom 5:A i 90 cm och kom 2:A i 1m med 1 ner. Snabbast tiden. Som tur var, fanns det bara en dubbelnolla !



Den sitter DÄR den SKA!
Publicerat den

Fast jag håller bog med om aty den är lite hög. Svårt att se exakt på bild såklart men får du plats med ett finger mellan kindbenet och nosgrimman? Undre delen ser ut att sitta bra men övre ser för hög ut
 
Detkänns egentligen inte värt att ta upp denna kommenaren. Du säger att underdelen sitter bra men att övredelen sitter för högt upp? För det första så är dem ihopsatta, det går inte att sätta överdelen längre ner för då åker underdelen längre ner och hamlar helt fel.
 
För det andra, JA man kan få in ett finger mellan kindbenet och nosgrimman, det hade du sätt om du tittat lite närmre ;)
 
TAck och hej!
 
 



Gienek Tävling Skabersjö :)
Publicerat den

 
Gienek är en foderponny jag hade efter att jag fått tagit bort beachen - min d-ponny. Jag kom på att jag har hur många videos som helst på när jag tävlade honom. Efter hand kommer jag lägga upp dem :)
 
Här får ni en film när jag var i Skabersjö och hoppade på ett meeting. Tror höjden ligger på 95 cm men är inte säker :)



Om man inte bloggar om dem så finns dem inte eller?
Publicerat den

Från läsare: vad har hänt med athena och molly? Du bloggar aldrig om dem längre?
 
Athena och molly mår bra. Just nu är dem tjocka med vinterpäls och lera hela vägen upp till magen. Försöker borsta dem minst 1 gång i veckan och mysa lite. Nu när jag ska börja promenera så kommer jag antagligen ta med mig dem på en tur.
 
 
Så här fin och snygg är hon inte just nu... Saknar sommarpälsen... Bort med den fula vinterpälsen!
 
 



Tacka Gud För Solarium! :)
Publicerat den

Nu kunde jag äntligen lägga mig i solariet igen. Förra veckan brände jag huvudet så fick vila tills det röda hade lagt sig. Men jag vill lova att det känns i kroppen idag igen. Antagligen för att jag var så vit första gången. Efter några solningar kommer det nog inte göra så ont längre.
 
Idag har jag hållit min diet. Två knäckmackor till frukost och kyckling, potatis, paprika och tomatsås till kvällsmat. Mums! :) Slut med skräpmat och chips! Jag ska klara detta! :)
 
 
 
 
 
 



Där har du fel :)
Publicerat den

Jätte fint men det ska nog sitta  lite längre ner nosgrimman ;) ett tips!
 
Där har du faktiskt fel ;) Nosgrimman sitter precis där den ska. Men tack för din åsikt ;)
 
 



Motivation! :)
Publicerat den

Inte kul att inte vara nöjd med sin kropp, vet hur de känns! :( Hoppas träningen kommer gå bättre denna gången och att du blir mer böjd med dig själv, för snygg de är du! ;) De är fint och mysigt i Skrylle och när man väl har gett ut sig på en runda där måste man ju ta sig hem och tillbaka, så man kan inte "fuska" vilket gör att man kommer igång bra med träningen! ;) Säger bara stort lycka till och de här fixar du tjejen! :D / Lotta
 
Tack underbara vän ! <3
 
 charlott(a)e, Malin och jag :)
 
 



Zamoras nya träns :)
Publicerat den

 
God  eftermiddag :)
 
Provade Zamoras nya träns för första gången och hur snyggt är det inte från en skala 1-10? Jag tycker lätt att det är en 10:A! :) Panbandet är också nytt ..
 
Red henne i cirka 20 minuter ut idag bara, Marken var hård och på vissa ställen isig. Vill inte att hon ska halka och skada sig. För övrigt så skötte hon sig bra. Blir ju mycket starkare på ett "vanligt" bett. Så jag fick kämpa med att verkligen ha henne mellan bena. Vilket är rätt svårt med en häst som tycker om att vara lite över allt.
 
Annars då? Stallet är färdigt för idag, ska slänga i mig två knäcke mackor och sen får vi se vad resten av dagen tar mig.
 
 
 
 
 
 



Vad man gör när man har svårt att somna?
Publicerat den

Har inte kunnat somna och om cirka 4 h ringer min vägar klocka... Ska ut och promenera en runda med hunden och bli av med lite fett. Har hört att morgonträningen är den bästa... 

Vad gör ni när ni inte kan sova? Själv lockar jag håret mitt i natten och gör mig fin. För vem då? Mja , min säng! För nu är jag cp trött. Godnatt :) 







Börja träna!
Publicerat den

För ett tag sen skrev jag ju att jag tränade, jag kan säga att jag tröttnade efter 3 veckor.. Men nu måste jag verkligen börja tänka på vad jag äter och motionera mer. Jag känner inte igen min egen kropp.. Jag har nog aldrig varit så "stor" som jag är nu, och jag är verkligen inte nöjd med mig själv. Jag orkar mindre och mår inte heller bra psykiskt.. Näst in till varje kväll får jag fruktansvårt dåligt samvete på vad jag har ätit under dagen.
Nu får det räcka. Jag vill känna att jag är nöjd med mig själv och min kropp.
 
Så mina nya mål är :
 
- Gå ner 5 kg Minst.
 
- Gå ut och gå minst 4 gånger i veckan. 2 gånger hemma, där tar jag med hästen och går. Och sen åka iväg till skrylle två gånger i veckan och gå 5 kms rundan med hundarna.
 
- Känna mig nöjd med mig själv och inte må dåligt över vad jag äter!
 
- Få bättre kondis.
 
Min rumpa är typ dubbelt så stor nu....



Klar med stallet :)
Publicerat den

 
Klar i stallet, hästarna har fått lite hö och står nöjda i sina boxar. Ska snart hämta Olivia från bussen. Vi ska kolla lite på paradise hotell och umgås. idag har det inte hänt så mycket spännande. just det, jag blev uppringd på ett deltids jobb så fick göra en liten intervju. Dem skulle höra av sig om någon dag, så skulle jag komma på en "personlig" intervju , att jag möter dem. Detta blir dock bara ett lite extra jobb i veckan så får vi se vad som händer sen.
 
Nu ska jag kila in i duschen, luktar bara häst bajs. Men det luktar väll gott eller? haha
 



Kommer släppa en bomb.
Publicerat den

 kommer jag släppa en stor bomb snat..kommer bli en roligare och inspirerande blogg hoppas jag ! :) Kicka in varje dag för att inte missa.....
 
 
 
 
 
 



Tre musketörerna.
Publicerat den

Linnea, alexander, jag.
 
Vimmelbild från i fredags. Detta var efter ladies nighten , pojkarna blev insläppta vid halv 12. :)
 
 
 



Visste ni att Zamora...
Publicerat den

 
-  är totalt orädd när det gäller hinder och hoppar allt, till och med terräng hinder. Men när vi rider ut kan hon bli rädd för en gren på marken..
 
- Hatar att bli borstad länge, hon blir uttråkad. För henne ska det hända någonting hela tiden.
 
slängde av en av mina vänner 2 gånger på mindre än 20 mintuter.
 
-  s, pappa heter Gribaldi och är en känd Dressyrhingst!
 
- slängde av mig en gång så jag inte kunde gå normalt på 4 veckor.
 
- har ett fantastiskt fint steg.
 
- älskar att hoppa, men har inte riktig koll på sina ben.
 
 
 
 
 
 
 
 



Ska man våga sattsa?
Publicerat den

 
Åh tankarna virvlar runt i mitt huvud just nu. Jag har ingen som helst aning om vad jag vill jobba med eller sattsa på. det känns som att det är dags att bruka lite allvar nu och hitta något jobb.
 
När jag var liten så var det ända som intresserade mig var hästar. När jag skulle välja gymnasium, var det ingen tvekan om att jag skulle gå häst. Jag menar? Jag var 15 och hade bara hästar i huvudet.. När jag sedan började gymnasiet var det en egen verksamhet som jag ville starta när jag var klar med min utbildning. Jag tänkte inte just då på hur svårt det faktiskt är att ha en verksamhet och hur mycket pengar som man måste lägga. Pengar som jag inte ens hade eller har.
 
Nu står jag här och har absolut ingen aning om vad jag vill göra. Life is hard, oh yes..



Vmmelbild :)
Publicerat den

Linnea ( kusin), Malin, Jag, Charlotte och Zara :)
 
Detta var taget i fredags när det var ladies night på hipp. En av dem bättre utgångarna som varit. Mycket folk och roliga vänner. Det bjöds på en goodie bag och lite roserat vin. Dock var det inte så mycket roligt i goodie bagen. Det enda användbara var lite olja till håret..
 
 
 
 
 
 



Bloggar Som Jag Läser ! :)
Publicerat den

Jag har haft lite tid ifrån bloggen men det betyder inte att jag har slutat att läsa bloggar för det. Istället har jag läst en mängd bloggar för att hitta inspiration och få lite motivation till att börja blogga. Igår kände jag att det var dags att ta upp bloggen igen. Det är så kul att kunna gå tillbaka och kolla vad man har gjort. Lite som en dagbok.
 
Här är dem bloggarna jag läser dagligen:
 
- Tyrashastar.se
 
.- Kissies.se
 
- Ponnysanning.se
 
- Gossips.se ( Svenskabloggare)
 
 
Här är bloggar jag läser någon gång i veckan :
 
- Linnolssons.se
 
- Kenza.se
 
- Moajonsson.se ( Enbart för att hon har en snygg häst )
 
 
Bloggar jag läser någon gång i månaden :
 
- Dressyrmupparna.se
 
 
Kom gärna med tips på nya och inspirerande bloggar , öppen för förslag :)
 
 
 
 
 
 
 



Clinic Med Frank Kutscher! :)
Publicerat den




Modell :)
Publicerat den

 
Stavas det modell eller model? .. Zamora hade hur som helst kunnat bli en riktigt snygg katalog häst, hon är så otroligt fotogenisk och blir nästintill alltid bra på bild. Förutom när hon har öronen bakåt för då är hon så otroligt ful.. Därför klippte jag bort dem på bilden haha ;)
 
Jag har precis kommit hem från malmö, Spelade lite spel med Tea och kalle och kollade på paradise hotell. Hästarna fick natta mat för en stund sen.. Lite sent kanske, men mamma var ute och gav dem lite extra hö vid 8 så dem inte skulle dö tills jag kom hem... Dem levde i all fall tack och lov när jag kom.. puh. 
 



Kommer ni ihåg?
Publicerat den

 
Kommer ni ihåg det tränset som jag berättade att jag skulle köpa? Dyon dubbel nosgrimma?! Tydligen så var det bara själva nosgrimman man fick för 1000:- och inte ett helt träns. Så jag behövde visa delar som jag inte hade hemma och nu äntligen har jag fått ihop ett helt träns. Tyvärr så har det vart storm i flera dagar här så har inte haft möjligheten att rida med det. Men så fort det slutar blåsa så ska jag prova, kan inte vänta.. Snyggt är det i alla fall :) !
 
 



Sallad! :)
Publicerat den

Min lunch! :)



Ny häst!
Publicerat den

 
Hejsvejs :)
 
Jag och Olivia tog en tripp till stan idag för äta lunch på cafe 2000. Otroligt gott. Efteråt körde vi till Örestad för att hälsa på. Dem hade tagit bort lite spiltor och gjort boxar. Såg väldigt trevligt ut. Denna lilla skönhet är ny i stallet. Otroligt vacker och väldigt mysig häst. Önskar att min häst var lika Kelig och gosig...
 
 
 
 



Det behövs inga ord! :)
Publicerat den

 



Min Bebis ! :)
Publicerat den

 
Hejsvejs :)
 
Var i malmö igår hos min bror och tea. Tricktränade Chili och fick honom till att sitta och sen lära sig "puss". Ni hittar en film på det, både på min facebook och instagram : Dklevenborn.
Mest underbaraste hunden jag mött hittills, förutom kellan då ! :)
 
Vad händer ikväll? Har precis klivit ur duschen efter någon timme i stallet. Tänkte starta en film och njuta av att det är måndag.
 
 
 



En Ängel Har Kommit Till Världen !
Publicerat den

 



Muskelpacket! :)
Publicerat den

Hejsan :)
 
Jag var på hooks och inhandlade in två ny sätt till Zamora. Bland annat detta röda på bilden och sen ett brunt. Hur snygg blev hon inte i detta röda? Något jag också märkt är hur maffig och stor hon börjar bli. Dock har hon lite mage just nu, men bättre det än att hon är smal. Får jobba bort den så hon ser normal ut.
 
Bjuder på dessa luffiga bilder :)