Första..
Publicerat den

... hästen som var min egen.
Jag fick min första häst när jag var 8 år gammal. Precis som alla andra småttingar som ska få sin första häst så fick jag en liten shetlandsponny. Melina heter hon. Jätte söt, men en riktig buse. Hon var inte snäll och jag red inte henne så mycket. Grannen hade också en shetlandsponny och han var mycket snällare så brukade få rida honom i stället.
 
...Tävlingen
Jag red 1 år för Staffanstorps ryttarförening när jag var yngre och dem hade en klubbtävling med valfri höjd. Jag startade min  c-ponny Charlie. 40cm och 60 cm hoppade vi och var felfri i båda. En av dem få gångerna som vi kom runt banan haha.
 
..Vinsten
Det dröjde länge innan jag var vann en tävling. Jag har aldrig haft turen och ha dem "lätta" hästarna. Året jag blev av med min d-ponny beachen lånade jag en ponny som inte såg mycket ut för världen. Men vilken kapacitet han besatt. Första vinsten var i Trolleholm, Vi vann LB klassen.kommer ihåg att det var första tävlingen pappa hade kört mig till, han var inte lite mallig när han kom hem och berättade för mamma .. :) Efter den vinsten bara rasslade det till och vi vann nästintill alla tävlingar vi ställde upp i, i all fall blev vi placerad bland dem 3 bästa.

 
 
 
 
 
 Zamora såld :)
Publicerat den

Hej svejs :)
 
Tänkte bara köra en snabb uppdatering. Jag har ingen lust alls att blogga längre men känner ändå att jag behöver skriva av mig lite. Zamora är såld. Besiktade henne för 2 veckor sen och hon gick igenom utan anmärkningar. Så hon åkte till sin nya ägare för en vecka sen. Jag kunde inte ha hitta ett bättre hem till henne. Hon kommer få leva som den prinsessa hon är och bli väl omhändertagen.
 
Just nu jobbar jag konstant så har bara hunnit prova två hästar. Ett sto på 162 cm, lite liten och var alldeles för mycket jobb och ett sto på 172 cm som var väldigt maffig. Kände att hon blev lite för stor för mig, men väldigt trevlig och välutbildad. Hon hade nog kunnat ta mig långt i klasserna.
 
Kommer hålla ögonen öppna men inte stressa alls. Sen har  jag turen som får hjälp av båda mina tränare att hitta den perfekta hästen, Christina Andersson och frank Kutscher. Det ska nog bli bra i slutändan :)
 
Sista bilderna <3