Träning Ger Färdigheter ! :)
Publicerat den

Det jag tränar på just nu med trynet är att hon inte ska bli så lång och att hon ska ta mina förhållningar bättre. Hon har en tedens att bara springa iväg och ja ni förstår, då är det helt omöjligt för mig att få ihop henne. Så förhållningar och bommar stod på schemat igår. Efter drygt halva passet började hon lyssna på mig.
 
Idag behövde vi inte "börja om från början" utan kunde ta vid där vi avslutade igår. Hon tog mina förhållningar direkt och då kunde vi gå vidare till avsaktningar/ galoppfattningar. Nu var inte vädret det bästa här hemma då jag höll på att blåsa av henne några gånger. Men efter 10 år utan ridhus så har man lärt sig att rida i dåligt väder.
 
imorgon är det konditions träning aka galoppintervall som gäller för damen ! :)
 
 T.R.I.N.I.T.Y
Publicerat den

T - ramsig - Ena dagen vill hon inte lyfta hoven och andra lyfter hon den utan problem.
R - astlös - Hon blir lätt rastlös när hon står i hagen och det får kompisen mayday sota för.
I - ntelligent.- Hon spelar dum men vi vet att hon är smart haha...
N - yfiken - nyfiknare häst får man leta länge efter.
I - ntresserad - Av Allt och Alla!
T - ittig - I visa situationer.
Y - Ypperligt BRA!
 
 
 
 
 Min Häst i ett nötskal.
Publicerat den

 
En bild säger mer en tusen ord sägs det och den här bilden förkarar på ett ganska bra sätt vilken personlighet min häst har.. Hon är så otroligt nyfiken, vill alltid stå i centrum och vara med överallt. Eftersom att det blåser så himla mycket ute idag blev det ingen ridning. Bara lite mys och pyssel i stallet nu på kvällen. Btw vill ni ha fler sådana här söta bilder eller bara se filmer på när jag rider, Då borde ni följa min instagram.
Där heter jag Dklevenborn ! :)
 
Idag har jag varit och jobbat några timmar och sen besökt läkaren så dem kunde klämma och känna på min mage och lämnat blodprov osv. Får hoppas dem får svar snabbt så vi kan bli lite kloka på vad det är jag har.
Det är lite svårt att lägga upp ett bra schema för trynity om man ena dagen har så ont att man inte kommer upp ur sägen.Dammstorp :)
Publicerat den

Hej på er :)
 
I lördags byte vi ut hästkläderna mot festkläder och slog klackarna i taket. Jag och Olivia ( *Nä jag har inga andra vänner haha ) körde en Spontanare haha, igen "spontanare".. Det är det ända vi kör på. Antar att ni har tröttnat lite på det ordet.
 
Anyhow, Vi var på dammstorp och hade skit kul, sen drog vi vidare till Hipp och dansade skiten av alla. Vi ägde det stället. och efter det var vi på etage en snabbis och shota lite. En riktigt bra kväll med andra ord.
 
Här är några bilder från i lördags :)
 
Min egna personliga Stylist !
 Egypten ! :)
Publicerat den

Jag och Olivia var inne på ving.se för några dagar sen och bokade en spontan resa till Egypten .. Fast vet inte om man kan kalla det spontant då vi åker om 51-dagar.. Men det var inte planerat att boka en resa nu så därför blir det en spontan resa haha.
 
Vi kommer bo på ett hotel som heter grand resort, Ser så himla fint och lyxigt ut. Vi åker ju mest bara ner för att sola, bada och koppla av med en strawberry daquri i handen. ÅH... Det kommer bli så mysigt. Längtar ihjäl mig.
 
 
 
 Tömkörning ! :)
Publicerat den

Det blev en sen tömkörning igår kväll. Vi grillade för första gången på jag vet inte hur länge och kollade på lets dance. Tyvärr så har jag inte jätte aptit med tanke på min mage men lite pommes och sallad kom ner i alla fall. Kanske inte det bäst att äta flottig mat när man har ont i magen men det var gott i alla fall ! :)
 
Trynity skötte sig exemplariskt trotts att det blev en sen kväll. Hon var super fin och duktig och jag var nöjd med henne. Hon försöker alltid göra bra i från sig och älskar att jobba.
 
Nu ska jag möta upp Olivia för lite shoppning, behöver lite nya underkläder. Dem förvinner på något mystiskt sätt alltid..
 
 Vad är felet?
Publicerat den

Har legat hemma nu hela veckan pågrund av smärtor i magen. Mamma tycker att vi ska åka till doktorn och kolla vad som är fel då det inte är normalt att ha ont i magen så här många dagar.. Men jag kommer ihåg min senaste upplevelse hos läkaren så jag är inte så där jätte sugen på att åka in.
 
Därför har trynity fått "lida" denna vecka haha.. Jag har tagit hand om henne jag lovar ;) Men det har inte blivit någon speciell ridning med tanke på att jag har ont. idag ska jag i alla fall försöka mig på att tömköra henne.
 
Bjuder på två "gamla ridbilder" haha :)
 
 Hämtat ut paket :)
Publicerat den

Igår var jag och hämtade ut mitt efterlängtade paket från Strömsbergsgård.. Det innehöll två täcken som jag beställde på Göteborg horse show. Trodde jag skulle få det redan för 2 veckor sen men dem hade inte alla täckena hemma då.
 
Jag beställde ett fleece täcke från märket rambo ( horsewear) golden stripe.. Jag hade redan köpt ett begagnat till henne innan men det blev fel storlek så sålde det till Olivia. Så nu ser våra hästar likadana ut haha :)
Beställde även ett ländtäcke i samma färg och märke, Så nööööjd!
 
 
 Olivia och Mayday
Publicerat den

Här är några bilder som jag klickade på Olivia och hennes häst mayday häromdagen. Jag Gillar resultatet eller vad säger ni? :)
 
 
 
 Trynity
Publicerat den

När jag var ute och red en runda häromdagen, följde Olivia med och tog några fina bilder på Trynet :) Här är resultatet, och jag säger bara WOW vilken snygg häst jag äger! Kan inte förstå att jag äger en sån fin häst..