Första..
Publicerat den

... hästen som var min egen.
Jag fick min första häst när jag var 8 år gammal. Precis som alla andra småttingar som ska få sin första häst så fick jag en liten shetlandsponny. Melina heter hon. Jätte söt, men en riktig buse. Hon var inte snäll och jag red inte henne så mycket. Grannen hade också en shetlandsponny och han var mycket snällare så brukade få rida honom i stället.
 
...Tävlingen
Jag red 1 år för Staffanstorps ryttarförening när jag var yngre och dem hade en klubbtävling med valfri höjd. Jag startade min  c-ponny Charlie. 40cm och 60 cm hoppade vi och var felfri i båda. En av dem få gångerna som vi kom runt banan haha.
 
..Vinsten
Det dröjde länge innan jag var vann en tävling. Jag har aldrig haft turen och ha dem "lätta" hästarna. Året jag blev av med min d-ponny beachen lånade jag en ponny som inte såg mycket ut för världen. Men vilken kapacitet han besatt. Första vinsten var i Trolleholm, Vi vann LB klassen.kommer ihåg att det var första tävlingen pappa hade kört mig till, han var inte lite mallig när han kom hem och berättade för mamma .. :) Efter den vinsten bara rasslade det till och vi vann nästintill alla tävlingar vi ställde upp i, i all fall blev vi placerad bland dem 3 bästa.

 
 
 
 
 
 Sanna

Jättefin blogg! Älskar headern, känns lite julig? :)

Åh har du ingen bild på din första ponny? :D

Svar: Tack så mycket :) min första shetlandsponny har jag ingen bild på men jag har en på min första c-ponny som jag köpte när jag var 10 :)
Denise klevenbornURL: http://nouw.se/sannaf

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?