Utgång på g
Publicerat den

Hejhej party sugna människor :) 

Sitter just nu hemma hos Hanna och förfestar. Ikväll blir det en förhoppningsvis bra utgång på hipp. Vi drar ut runt halv 1, så vi har lite tid på oss att förfesta.

Hur ser era fredags planer ut? :) 







Hemkommen :)
Publicerat den

Jag är precis hemkommen från c. Vetriten var där för att se när jag red, om han hade ont eller nått. Dock gick det inte att rida på c idag för han bara lekte rodeo häst. Fick hoppa av och longera honom bara tyvärr. 

Jag ska ut och fixa mitt stall nu sen vila 1-2 h sen får vi se vart kvällen tar mig :) 





Sista dagen med c :)
Publicerat den

Godmorgon.

Vaknade för en stund sen. Ska snart upp och släpps ut hästarna sen köra till chemaal för en sista ridtur. Lite tråkigt men han åker antagligen till Danmark i helgen om jag inte har fel. Hans ägare har flyttat dit. 

Vi får höras senare. :) 








Flyttning på g
Publicerat den




Vi flyttar för fullt ! 





Flytthjälp :)
Publicerat den

Hejsan. 

Sitter just nu i Kalles lägenhet och har precis kränkt subway. Jag hjälper honom att flytta där av min dåliga uppdatering. Kommer nog va här hela kvällen. 

Glöm ej checka in min instagram som jag uppdaterad flitigt :) dklevenborn heter jag 






Chili spelar monopol :)
Publicerat den



Jag är hemkommen från Malmö nu. Spelade lite monopol och åt gott.. Jag har verkligen inte varit nyttig med maten idag.. Får tänka extra mycket på vad jag äter imorgon och försöka röra extra mycket på mig.. Det blev många extra där kände jag... 

Hästarna står och mumsar på sitt kvälls Hö och jag ska släcka telefonen om en liten stund bara. Är jätte trött. Hade varit skönt att bara ligga inne och kolla film imorgon... Godnatt 



Ingen bra dag med c..
Publicerat den



Chemaal var inte rolig att ha att göra med idag.. Men det var inte hans fel. Dem höll på att arbeta precis utanför paddocken. Dem sågade och hade sig och chemaal fattade inte alls vad dem höll på med. När dem slutade arbetade försökte jag rida en stund men minsta lilla jag rörde mig i sadeln eller det knastra lite i träden explodera han.

Så fick longera honom liten stund till men han blev bara med och mer stressad så det var ingen idé att försöka sig på honom idag. Han har i allafall gjort framsteg. Står stilla när jag hoppar upp. Det gjorde han inte innan. Duktig! 







Rolig med rea :)
Publicerat den




Hej Svejs :) 

Jag är hemkommen från Nova nu, ska byta om sen åka till c och rida honom. Jag hittade en snygg enkel Jack/tröja, på hm. Den var på rea och kostade 150:-, lite stor för mig men det gör inget. Blir snyggt ändå. 

Tänkte bara påminna er som inte följer mig på instagram att gå in och göra det, dklevenborn heter jag :) 






Lunch :)
Publicerat den






Hmm... Vart är vi på väg?
Publicerat den





Godmorgon kära läsare. 

Är på väg till Nova med sjuka natta för att luncha. Möter upp mamma där inne. En bra början på dagen.. Charlotte du undrade var jag köpte underkläderna, new yorker. Handlar alltid mina underkläder där, snabba dig dit ;) 

Och ja, för er som kanske märkte, jag är rödhårig igen. Olivia kom hem till mig igår. Vi färgade håret på varandra och kolla film. Mys! :)

Hörs senare ! 



V.A.C.K.E.R som få !
Publicerat den

 



Det behövs Inga Ord!
Publicerat den

 
Jag får rusningar!



Nya Underkläder :)
Publicerat den


Godeftermiddag :)
 
Jag och natta stack en tur till emporia i morse. Hittade inte så mycket mer än lite underkläder. Provade en jacka också som jag gillade men har inte bestämt mig för om jag vill ha den än.
 
Så underbart väder det är ute.. Älskar att våren är här. Lite varmare bara så man kan gå runt i skinjacka och sitta och äta ute på lunchställen! MYS!
 



Hoppbilder :)
Publicerat den

 
Hon brukar inte riktigt allvar när det är så lågt men fin är hon :)



Bilder på Z :)
Publicerat den

Jag tror Zamora vet att hon blir fotad ;) Det finns nästintill inga bilder där hon blir ful..
 
Mamma fotade lite snabbt när jag red en snabbis. Hon var lite seg att få igång, syns dock inte på bilderna. imorgon ska hon ut och röra på sig framåt så gott det går. Vill inte påstå att hon var framme för skänkel idag. Dock var hon jäkligt fin i galoppen?! impress.. Tog några språng på henne. Dem blev inte så fina men visar dem senare idag.
 
Nu ska jag göra mig i ordning och sticka till malmö ! :) Glöm ej slänga in en kommentar. Blir så glad när ni kommenterar mina inlägg ! :)
 
 
 
 
 
 
 
 



Trimma Z :)
Publicerat den


Väntar på att hovis ska komma. Zamora ska trimmas i paddocken samt ta några språng. Har jag tur följer mamma med ut och fotar. Länge sen ni fick några nya bilder på henne..
 
Här är en bild från när jag red henne på ett gräsfält för drygt 1 år sen. Kommer ihåg denna dagen som om det vore igår. Hon var jätte fin att rida. Ja ni ser ju själva ! :)



Morgontur på C ! :)
Publicerat den

Hej på dig underbara måndag! :)
 
Jag var uppe redan vid 10 i morse och stack till C strax därefter. Olivia följde med och agerade hjälp när jag skulle hoppa upp samt passade på att ta lite bilder i det underbara vädret. Vilken skillnad det blir på kvalitén bara det blir lite sol ute.
 
C Skötte sig riktigt bra idag. Började med att longera honom. Då var han lite spänd då det var arbetare som höll på att hugga träd sidan om. Som tur var tog dem en paus precis när jag skulle börja rida. Han kändes väldigt avslappnad idag och travade på med en väldigt fin steg. Så här framme vid skänkel har han inte varit. Han kändes väldigt fin i kroppen ser fram emot att rida honom på onsdag! :)
 
 
 



Fler bilder på Chemaal.
Publicerat den

 
 



Livet är härligt! :)
Publicerat den

åh livet är extra härligt just nu, ligger i min härliga säng, doftar rent, värmeljus och musik på i bakgrunden.. En Power king i handen. Det kan inte bli bättre just nu..
 
Jag ska snart sova. Upp imorgon bitti och rida Z innan hovis kommer vid 1. Efter det ska jag iväg och rida C. Sen är jag lite sugen på en tripp till stan och kanske ta en fika eller nått men får se vad klockan hinner bli.
 
 



Present Till Zamora !
Publicerat den

 
Detta täcket från jan brinks Collection ska Zamora få av mig som vår present. Jag hittar dock inte det i hennes storlek så får leta vidare. Det kostar trots allt 1495:- så rätt storlek ska det va! Kan även tänka mig att matcha med lindorna.. Får se om jag kan hitta dem. Någon som vet var jag hittar ?  Storlek 155 :)
 
 



Energi till 1000
Publicerat den

Hej på er :)
 
jag var sjuk hela dagen igår. Åkte på en kräksjuka i fredags kväll, spydde hela natten och morgonen på lördan sen sova jag hela dagen.. Olivia var guda snäll och fixade hela stallet och red z. Vaknade redan vid 10 idag och kände mig redan bättre. Mamma hade släppt ut hästarna en stund innan. Hon trodde inte att jag skulle orka mig upp idag. Det var snällt, Tack.
 
Jag är precis inkommen efter att ha storstädat hela stallet och slängt 5 stora svarta sopsäckar av skit.. Borde bli sjuk oftare så jag får extremt mycket energi dagen efter.. Jag ska se till att städa mitt rum också. Ser hemskt ut.. Underbar söndag! :)
 
 
 
 
 
 



Min FINA Z
Publicerat den

Godkväll alla party sugan eller trötta soffliggare.
 
Jag håller på att dö så trött jag är.. Mamma fyller år idag, så vi har ätiti lite gott och sjungit singstar, hela familjen. En väldigt mysig och trevlig kväll.
 
Zamora red jag ut en sväng på innan idag. Hon blev glad när jag lätt henne få galoppera lite fortare och visade sin uppskattning med lite bocksprång. Det är kul när man märker på dem att dem tycker det är kul. imorgon får hon vila för jag hinner inte rida. Ska rida C vid lunch sen hem och fixa stallet snabbt, efter det kommer släkten och vi firar mamma. fullt upp!
 
 
 
 
 
 
 
 



Jag ramlade inte av ! :)
Publicerat den

Var iväg och red C innan idag. Jag longerade honom cirka 10-15 minuter innan jag red för att han skulle springa av den mesta av sin energi. Han var en helt annan häst när jag hoppade upp sen. Han var avslappnad och brydde sig inte alls om omgivningen. Kommer ni ihåg att jag skrev han var stel i höger varv? idag kände jag inte alls av det, han var mjuk i hela kroppen.
 
Det har lönat sig att ändra lite på hans utrustning. Tog med mig en mindre sadelgjord idag. Kanske det som gjorde susen?
 
Tack Lina och mats som fotade och filmade :) !
 
 



Borde jag KÖPA ett Micklem Träns?
Publicerat den

God morgon på er kära läsare.
 
Visst är det underbart med en fredags morgon? C ska ridas i paddocken som vanligt, Longerar nog honom innan jag rider så han får lugna ner nerverna lite. Zamora ska ridas ut eller trimmas i paddocken. Får se hur vädret är i eftermiddag och vad jag är sugen på. Men först ska jag överleve ett pass på C.
 
Jag provade Grannens micklem träns på Z bara för att se hur det såg ut på. Vet att en del hästar är det snyggt på och en del hästar är det fult på. Ville inte köpa det innan jag provat det. Så vad tycker ni? Är det fult eller snyggt på henne? Borde jag investera i ett sådant träns? :) Ni har all makten nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Helkväll i stallet :)
Publicerat den

Jag ligger i min säng just nu. Är helt slut och har lite ont i rumpan. Min hand börjar bli bättre och jag kan stänga den lite grann. Jag sprang in och lånade grannens inspänningar så jag kunde longera Zamora. ibland är det skönt att inte behöva göra något mer än att stå i mitten av banan med en lina och spö. Hon skötte sig utmärkt och känns väldigt fräsch för att inte ha varit igång så mycket innan. Satte igång henne för 2 veckor sedan ungefär för er som missat det. Hon är dock lite tjock men det försvinner.
 
Vilan har gjort henne väl. Hon känns mycket mer positiv till arbete och känns mycket mer gladare. Idag stod jag och borstade henne länge efter att jag longerat henne och det är nog första gången som hon såg ut och tycka det var skönt och bli lite ompysslad. Känns så roligt att hålla på med henne. Man uppskattar verkligen sin egen häst mer när man håller på med andras.
 
Även ponnysarna fick sig en borstning. Dem håller på att fälla av sin vinterpäls så snart kan dem visas för allmänheten igen. Finns inget fulare än hästar med vinterpäls.
 
 
 
 
 
 



Ramlade av Chemaal :(
Publicerat den

 
Hejsan
 
Försöker skriva med en hand här. Chemaal slängde av mig idag. Han blev rädd för något så fick jag stopp på honom sen började han bocka och jag ramlade åt sidan och sen bockade han och jag ramlade av.. Jag har svårt för att hålla mig kvar på honom förstår inte varför? Zamora bockar hela tiden och henne ramlar jag inte av? peppar peppar ta i trä.. i alla fall så stukade jag handen så har lite svårt att röra på fingrarna och kan inte riktigt stänga handen.. Trist att man ska skada sig.
 
Jag hoppade upp på honom igen så bilderna är tagna efter att jag ramlat av, därför jag är så skitig. han blev rätt fin och var mycket mjukare i kroppen idag än igår. Dock blev han rädd igen och när jag pressade ihop handen så fick jag så jäkla ont så fick avsluta där och longera honom i stället. Kan inte rida en häst när jag inte kan hålla i tyglen? Speciellt inte ens sådan här känslig liten häst..
 
Efter att ha longerat några varv så kändes han avslappnad och travade på med en fin framåtbjudning.
Bilderna blev lite suddiga då det var väldigt mörkt ute.
 
 
 
 
 
 
 
 



Smakprov :)
Publicerat den

 
 



Dress Like ME
Publicerat den

Inspiration vardagslook! :)
 



Throwbackthursday #
Publicerat den

Saknade häst <3 Lite av dig och lite av Zamora så hade det varit en perfekt combination!



Hoppade lite smått på Z :)
Publicerat den

Red z i paddocken idag. Tog några små språng på ett kryss och ett räcke. Hon tyckte det var kul och galopperade på som aldrig för. idag var det mest bara en kul grej. Hon fick vara lite lång och slapp. Har inte hoppat henne på typ 2 månader så inga stora krav. Jag ska börja komma igång med hoppningen igen på allvar. Fick lite motivation tillbaka idag när jag red C. Krävs något nytt för att det ska vara kul. Lite variation är aldrig fel.
Jag rider Z just nu på ett vanligt tränsbett.. Ni kan inte föreställa er så mycket häst hon är och hur mycket jag måste rida för att få ihop henne.. Dock tror jag att i fortsättnigen kommer jag att rida på ett skarpare bett vid uteritt och hoppning, har inte en chans att hålla ihop henne annars. Kvittar hur mycket jag håller om med bena , det går inte!
 
Varför inte ta en enklare lösning om man kan? Man behöver inte göra allt så svårt hela tiden. Jag är glad att det finns skarpare bett när det finns sådana hästar som Z. Förstår inte varför folk ska göra en sån big Deal av det?
 
 



Chemaal :)
Publicerat den


Hej på er.
 
I eftermiddags var jag iväg och red Chemaal för 2 gången. För er som har missat vem han är så är han en arab valack på 4 år. Blev "inriden" i 1 månad, sista dagen blev han tyvärr skadad och har stått ett tag. Sist jag red honom trillade jag av.. Men idag satt jag kvar. Planen med honom är att sätta igång honom och få honom "riden", så att min kusin Lina kan rida honom senare. Lite muskler och mycket lösgörande arbete så blir han nog trevlig. Han är väldigt känslig, Tappar jag balansen lite så spänner han sig direkt. Lite bångstyrig i ridningen men det ska jag nog få bukt på.
 
idag fokuserade jag mest på framåtbjudning, han vill inte riktigt gå fram av sig själv. Får sitta och driva hela tiden. Han måste verkligen lära sig att ta skänkel bättre. i höger varv är han väldigt trevlig, kan få honom ställd och rund, formar sig runt min skänkel bra. I höger varv var han jätte stel och blev gärna väldigt rak och formade sig inte alls efter min skänkel. Stod emot lite och tog inte skänkeln överhuvudtaget. Mycket lösgörande arbete i det varvet så blir han nog loss.
 
Här är några Dåliga mobilbilder. Kvaliten är jätte dålig men bättre än inget.  Tack lina för att du ville fota! :)
Ska få med mamma och systemkameran imorgon så ni kan få lite bättre bilder.
 
 
( jag är medveten om att jag har förkorta läder men orkade inte ändra dem )
 
 
 
 
 



Z och c ridna :)
Publicerat den

Har ridit båda hästarna nu, bilder och mer info kommer om dagens pass med c :) ska vara göra klart stallet ! 



Godmorgon :)
Publicerat den

Ska dra mig upp ur sängen och fixa mig sen köra till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Sen iväg och rida chemaal, araben? Kommer ni ihåg honom?! Ska se om jag kan fixa något foto när jag rider honom..

Hörs senare !
Bild när jag rider s :)







Inspiration Till Sommaren! :)
Publicerat den


Slut på godis/chips/skräpmat på vardagar. Jag vill ha tillbaka min kropp..

 



Vimmelbilder Dammstorp! :)
Publicerat den

 



Tack För Någerlunda bra balans! :)
Publicerat den

Jag hann rida ut Zamora en runda innan det blev mörkt.. Jag tänker inte rida ut i ett vanligt bett igen.. Ett misstag som heter duga. Zamora har inte varit ute på länge och tyckte det var så kul att bocka som en vildhäst. Speciellt i ett galopp ombytte i en sväng. Jag var dock beredd på att hon skulle busa då hon inte varit ute och galopperat på rakt sträckor på länge.
 
Det finns nog ingen härligare känsla än att känna 700 kg häst dundra på i en riktigt stor galopp under sig. Wow vilken känsla och fort går det. Det är samtidigt inte lätt att få stopp på en 700 kg häst som tycker att livet leker.. haha.
 
Jag tackar för min balans idag.. Hade inte varit kul att få gå hem! Och hade inte varit kul att ha ont i kroppen imorgon...
 
 
 
 
 



Ny Ridbyxor :)
Publicerat den

Jag hämtade upp Olivia vid lunch tid. Vi körde en sväng till hööks i lund. Jag behövde köpa ett par nya ridbyxor då dem jag har nu inte alls är sköna och sitter lite för långt ner i midjan. Visar "springan" när jag rider haha .. inte snyggt.. Hittade två par som jag gillade men det blev dessa blåa från JH- Collection.
 
Jag älskar deras Collection, har några täcken och schabrak därifrån. Så Fick matcha upp med ett par ridbyxor. Dem satt jätte bra på och var riktigt sköna. Såg att dem kostade 699:- på nätet men jag gav 799:- för dem i butiken.. Så ni som vill tjäna 100kr, beställ på nätet :)
 
Snygga eller fula?
 



Lunch dejt på Nova ! :)
Publicerat den






Vimmelbilder Hipp :)
Publicerat den


3 vimmelbilder från hipp förra helgen :)



Throwback :) #
Publicerat den

Bjussar på lite gamla bilder på Zamora :)
 
 
 
 



En bra helg :)
Publicerat den

Hej på er..
Dagarna har bara flugit iväg. I Lördags var hemma hos en killkompis och för festa, 10 pers, sen stack vi allihopa till dammstorp och dansade loss. Blev en hel del shotar och cider.. Har sagt det innan och säger det igen, hur gott är inte tequila? Helt klart min favorit shot.. Dem stängde redan vid 2 så jag och två killkompisar stack vidare till Klubb F i malmö.. Dock hade jag över ont i mina fötter och var nog mest bara en börda för dem haha :)
 
Jag är precis hemkommen från malmö. Var på ikea innan idag och har suttit och spelat monopol med min bror och hans flickvän hela kvällen. Nu är jag dunder trött och ska snart släcka datorn. :)
 
Min sminkning i Lördags :)



Vinterpäls Delux ! :)
Publicerat den


 



Godmorgon
Publicerat den

Nä jag har inte varit uppe hela natten!! Somnade vid 12 och vaknade för 1h sen. Ska snart bege mig ut i stallet och släppa ut hästarna. Det är en bra dag! :) 



Kvällsfodring
Publicerat den

 
Hejsan.
 
Jag var ute och kvällfodrade hästarna för en stund sen. Ligger nerbäddad i min säng, ( som vanligt).. imorgon tänkte jag dra en snabbis till banken för att föra över lite pengar.. och kanske gå en runda på stan. Får se om jag är sugen på det.
 
Zamora ska nog arbetas från marken, blir nog tömkörning eller longering med in spänningar. Dock måste jag åka och köpa ett par inspänningar för lånade sannas innan men hon tog med dem när hon sålde spirit.
 
 
 

 
 
 
 



FY FAN
Publicerat den

 
Vad jag saknar sommaren.. Snart slipper vi vinterjackorna i alla fall...
 



Dress like ME - Vardagsoutfit
Publicerat den

 
 
Ni hittar alla plaggen på  www.nelly.se



Svårt för att sova :(
Publicerat den

Hästarna har precis fått komma ut i hagen och tuggar nu på sin frukost.. Jag själv har inte fått någon sömn ännu. Det Finns inget värre än att inte kunna somna på nätterna.. Jag är pigg som fan och klockan är 6 på morgonen.. Det är inte bra. Folk börjar vakna och jag ar inte ens gått och lagt mig.. Det kvittar när jag somnar nu, har ställt klockan på 12.. Måste ändra min timrytm. Det är inte ens kul att inte kunna somna..

Godnatt / eller godmorgon ! 
Bilden har inte alls med inlägget att göra




Favoriter i Repris !
Publicerat den

 
 
 
 
 



Havet!
Publicerat den

 



Svåraste hästen JAG ridit.
Publicerat den

Idag var det inte långt ifrån att jag fick tugga sand.. Zamora blev "rädd" för något på ena lång sidan och började bocka, jag hamlar ur balans och då bockar hon ännu mera. Jag är själv förvånad att jag satt kvar om jag ska vara helt ärlig..
 
Vi fokuserade  på samma sak som igår, att hon ska vara framme för skänkeln hela tiden, la även till lite lösgörande arbete och stämde av förhållningar. Hon kändes lite spänd och allmänt ofokuserad i mellan åt. Hon låtsas vara rädd för ett hinder och en bom som ligger på marken utan för ridbanan. Varje gång jag red förbi där så spände hon sig och trycke sig inåt. Störande Moment!
 
Jag har aldrig ridit en så svår häst som Zamora.. Läs : JAG. Ni kanske tycker hon är lätt men det gör inte jag!
Det krävs så mycket ridning för att vi ihop denna hästen. På tal om det, Galoppen är inte att leka med. Jag får kämpa arslet av mig för att få ihop henne typ 3 galoppsprång.. Mitt mål med henne är att få henne så lättriden som möjligt så att alla kan rida henne tillslut! Det lär ta sin tid... haha
 
 
Värdens snyggaste skimmel! :)
 



Kvällstur :)
Publicerat den

En kvällstur i all ära. Kände igenom Zamora lite på banan. Fokuserade mest på att ha henne framme för skänkeln. Kan inte kräva så jätte mycket av henne eftersom att jag inte ridit henne på ett tag. Hon ser helt okej ut i kroppen ändå, lite tjock. Hon får samma mängd mat som när hon är i full tävlings kondition så inte konstigt att hon gått upp egentligen haha ! :)
 
Är det bara jag? Eller är skimmlar extremt duktiga på att skita ner sig? Zamoras huvud blir F'n inte rent.. Kvittar hur mycket jag shamponerar in henne.. Några smarta tips på hur man håller dem rena?
 
 
 
 



Min outfit i fredags :)
Publicerat den

 
 



Dress Like ME - Festklänning
Publicerat den

 
Skor : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/skor/festskor/blink-1140/801895-ad-114251-14/
 
Klänning :  http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/nly-trend-917/lace-peplum-dress-917620-14/
 
Armband : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/accessoarer/smycken/nly-accessories-384/small-chain-brecelet-386190-26/
 
Ring : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/accessoarer/smycken/nly-accessories-384/chained-double-ring-386188-26/



I Love U
Publicerat den

 
Bästaste bästa <3
 



Tävlings sugen :)
Publicerat den

 
Ligger i min säng och har fått vila upp mig från helgens utgångar. Börjar nog åka på en förkylning, känner mig tjock i halsen och lite seg. Finns 100 grejor jag hade behövt göra idag men jag orkar helt enkelt inte..
 
Blir så avundsjuk på folk som uppdaterar facebook hela tiden när dem varit på tävlingar. jag blir tävlings sugen ända ner i tårna. kanske dags att dra igång 2014s tävlings säsong? Börja planera lite och framför allt verkligen komma igång med ridningen? Jag är inne i en period där jag inte alls känner för att rida.. Trist men ibland är det så. Får hoppas att det släpper så att jag kan komma igång igen..
 
 



Dress Like ME
Publicerat den

 
 
Tröja: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/toppar/jeane-blush-396/fia-lace-top-396834-14/

Byxor:http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/byxor-shorts/only-589/olivia-non-coated-589963-426/

SKOR: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/skor/festskor/jeffrey-campbell-905/lita-shoe-905001-14/



Helgens underbara aktiviteter ! :)
Publicerat den

Hej kära läsare :)
 
Olivia och jag hade planerat en mysig hemma kväll i fredags.. Vi tänkte kolla film och äta jordgubbar och chocklad. Det blev dock inte så. Vid 11- tiden blev vi båda extremt sugna på en utgång så vi gjorde oss i ordning och stack ut. Vi hade en helt perfekt kväll, det blir oftast roligare när man gör något spontant. Jag hade min glittriga tröja från whoops och en midje hög kjol på mig, samt mina svarta Jeffrey Campbell skor. Classic
 
I Lördags var jag hos min bror. Han började jobba vid 12 på hipp så jag följde med honom till jobbet.. Det blev en del dricka. Träffade underbara Denise (vän till familjen) ute och dansade hela natten med henne och hennes vänner. En hel del shotar, hur gott är inte tequila? MUMS! :)
 
 
 



Världens sötaste lilla SHettis :)
Publicerat den






Sommar känslor! :)
Publicerat den

 



En sådan dag..
Publicerat den

Hej hej..
 
Nu börjar jag må bättre efter helgens tuffa utgång.. Några av mina tjejkompisar stack ut på lördagen också.. Jag förstår verkligen inte hur dem orkade? Jag var inte människa till att sticka ut.. Så bakis har jag nog aldrig varit på väldigt länge..
 
På fredag är det dock på det igen.. Har lovat Olivia en grym utgång.. Så då kör vi! :)
 
 
 



Jag Älskar..
Publicerat den

Sitter och kollar på nellys nya inkomna jackor och hittar jackan till vänster. Är den inte sjukt snygg? Den är verkligen mig hela vägen ut i fingertopparna.. Funderar på om jag ska klicka hem den, vad tycker ni? Jackan till höger köpte jag igår på gina tricot.. Men måste säga att bilden gör inte jackan rättvisa. Jackan är så mycket snyggare i verkligheten.. Hade jag sätt den på nätet hade jag nog aldrig köpt den.. Dem borde fixa en bättre bild.
 
 
 
 



Mums
Publicerat den






Lunch
Publicerat den




Sitter på emporia med denna snyggingen och äter... Det är söndag och jag får lov att äta i nyttigt! Har inhandlat en jacka. Ska köpa lite smink med :) 



Just nu
Publicerat den





Sitter i bilen på väg till Staffanstorp för att hämta upp Olivia. Lite shopping och fika står på schemat :)



Inte någon bra dag
Publicerat den

Jag mådde inte alls bra igår så orkade inte blogga. Idag när jag inte heller. Något vidare?! Kanske håller på att bli sjuk... Hoppas inte! 

Hade sjuk kul i fredags. Dock blev det en jäkla massa dricka.. Fick ja som sagt bita i igår.. Allt har sitt pris. Jag ska vila en stund till innan jag Ska ut i stallet och göra klart. 


 Man ser att jag är full som stryk på bilderna haha.. Inte vackert