Årets utgång - förfest bilder ! :)
Publicerat den

 
Hej svejs :)
 
Skrollade igenom min facebook och hittade dessa tre bilder som jag hade lagt upp under kvällen. Jag gillar verkligen min klänning. Det är inte ofta jag känner mig bekväm i något annat än byxor, men i denna klänningen känns det bra. Köpte den på new yorker för ett tag sen, kommer inte ihåg hur mycket den kostade och tror inte att den finns kvar. Kommer ihåg att jag velade lite på om jag skulle ha den eller inte, sen köpte jag den och jag ångrar mig inte. Har använt den på 2 födelsedags fester sen i onsdags. Väldigt enkel och stilren klänning.
 
Hur ser era planer ut på nyår? Jag har inte bestämt mig för vad jag vill göra än. Tänkte ha fest hemma först men blev inte så. Blev lite sent planerat och dem flesta har nog redan planer. Lite trist för det är skönt att slippa behöva ta sig någonstans. Jobbigaste blir väll att ta sig hem. Får se hur jag gör, det är hela tre dagar kvar ! :)
 
 
 Snygg eller ful?
Publicerat den

Jag och Olivia har spenderat dagen på Emporia och shoppat lite på rean. Hittade dock inte så mycket roligt. Fick med mig hem en läder jacka med paljett armar. Jag gillar lite udda kläder och denna var bara för snygg! Fick ge 250:-. Sen köpte jag en christina Aguilera parfym, by night heter den och luktar fruktansvärt gott!
 
Trist att det inte finns så mycket roligt i affärerna. Hade förväntat mig mer. Men äsch.. Det kommer en ny säsong. Får slösa lite pengar på hästen i stället. Just det, dyon tränset som jag skulle ha, var slut i butikerna så fick beställa det via internet i stället. Tar lite längre tid innan jag har det. Tyvärr.
 
 
 
 
 Slagt - KAOS!
Publicerat den

 
 
igår var det årets största utekväll och självfallet var vi också ute.
Jag och natta hade förfest hemma. En väldigt lyckad sådan. Det blev mindre roligt när vi stack ut men det är för privat, det tänker jag inte skriva ut på min blogg. Här är några bilder från igår i alla fall :)
 
Från en skala 1- 10 hur lika tycker ni att jag och natta är?
 
 
 
 
 Bulle i ungnen :)
Publicerat den

 
Får nog tänka över mina poser hädanefter... Det funkar inte att puta in ryggen och ut med magen.. Det blir helt enkelt inte smickrande... Sen få jag nog välja ett djur som vill samarbeta lite med mig.. Findus ser faktiskt inte speciellt glad ut. ;)
 
 
 
 Min Julklapp Till Zamora! :)
Publicerat den

Zamora har varit en snäll häst i år och även hon förtjänar en fin present. Så min julklapp till henne blir ett Sverige pannband och ett dyon träns med dubbelnosgrimma. Har länge velat köpa det tränset och nu fick jag tummen ur röven och gjorde det. Får hem grejorna antagligen imorgon eller på lördag.
 
Tror ni inte hon kommer rocka tävlingsbanorna framöver outfits mässigt då? :)
 
Fast i svart ! :)
 
 
 GoD Jul ! :)
Publicerat den

 
Hejsan :)
 
Hoppas ni har haft en underbar vecka. Min har varit fantastisk bra och jag har haft himla kul. Julafton spenderade jag med släkten hemma hos oss i år. Vi såg kalle anka och åt god mat, samt spelade julklapps spelet och delade ut julklapparna. Jag fick en ny iphone 5.s eftersom att min gamla iphone 5 hade gått i sönder. Fick även en ipad mini, plånbok, parfym och pengar.
 
Hur var eran julafton?
 Styling!
Publicerat den

 
Hej hej :)
 
Dagen har jag spenderat i stallet. Z fick en liten make over. rakade av all päls, både ben och halva huvudet. Samt klippte man och svans. Bilden är från innan jag gjorde något med henne. Hann tyvärr inte ta någon efter bilder eftersom att det hann bli mörkt ute och bilderna blir inte alls lika bra då. Men snygg blev hon i alla fall.
 
Jag red för första gången på drygt en månad. Trimmade igenom henne lite i paddocken. Hon var extremt pigg och  kändes jäkligt frän. Hade förväntat mig ett vrack, men hon var fin idag. Lite roligt tyckte hon det var, dem första varven i galopp var haj shaparaj, hon bockade lite smått i varje galopp språng, och så fort jag gjorde ett litet galopp ombytte drog hon ner huvudet och bockade sattan. Öronen var spetsade långt fram och det kändes som att hon var 3 år och livet lekte. Himla roligt och mysigt!
 
 
 Svar på tal
Publicerat den

Från läsare : Borstar du inte din häst när den har vila? Eftersom att du var rädd för att ta av täckena.
 
SVAR: Oj vad snabbt det går innan man för dömande kommentarer här på bloggen. Det är nästan skrattretande hur patetisk din kommentar är.
 
Nej jag har inte borstat Zamora under Cirka  dem 3 veckorna som hon har vilat. Jag har låtit henne var häst helt enkelt och bara ta det lugnt. Självklart har jag kratsat hovarna på henne och smörjt in dem lite då och då. Men inte mer än så. Fanns liksom ingen anledning att stå och borsta henne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Equstrian!
Publicerat den

Have You Ever Done A Dance With Something
Thats Speaks Another language?
 
 
 
 
 
 Hästen igång igen - bloggen!
Publicerat den

Jag har som ni märkt tagit en lite blogg paus, under denna tiden som bloggen varit nere har även Zamora haft lite vila. Men nu är det slut med det och hon ska igång som vanligt igen. Olivia var här och red henne i eftermiddags. Jag har inte vågat ta av henne täckena, ville inte se hur mycket hon har tappat. Men idag kollade jag på henne och oj, helt sjukt vad en häst kan tappa på en månad, speciellt i nacken. Hon har även lagt på sig några kilon, men det går snabbt och banta bort. Man behöver ju trots allt fett för att  bygga muskler så det är ju bara positivt att hon har lagt på sig lite.
 
Jag själv har börjat jobba lite på min pappas företag, Smörgåshörnan. Vilket är väldigt kul, jag jobbar från 9-6 så hinner inte med så mycket mer än stallet när jag kommer hem på kvällarna. Ska dock bara jobba fram tills på fredag, sen är det jul! Hur skönt ska inte det bli?