Vackra model häst!
Publicerat den

 
Olivia och jag var ute för en stund sen och tog några fina pic med hästarna. Dem blev riktigt bra tycker jag. Håller ni inte med? min favorit är den bilden som är längst ner. Helt klart nya favorit bilden.
Min häst borde vara model för olika häsbolag så snygg som hon är. Det är inte många foton hon blir ful på!
Hon vet att hon blir fotad haha.
 
Jag uppskattar när ni slänger in en kommentar :) puss puss
 
 
 Bilder på Zamora från idag :)
Publicerat den

 
Jag tog fram system kameran idag, var sådant fint väder så släppte hästarna på grönbetet och tog några snapchats. Bjussar på några nu, sen ska jag sova. Har varit en låång dag. Zamora är fin som alltid, dock tyckte jag inte alls om själva ljuset på bilderna? Hon ser gul ut ?! haha..Jag idag :)
Publicerat den


Hej på er :)
 
Jag har varit i Turkiet en vecka och har därför inte haft tid med att blogga. Har en del bilder därifrån som kommer komma upp på bloggen efter hand. Jag hade det jätte bra och hade ingen hemlängtan för 5:öre.. Det var jätte trist att behöva lämna i söndags. Men så är det, dags att återgå till min vanliga vardag här hemma.
Kommer dock åka tillbaka till min söta loverboy! tss
 
Olivia har tagit hand om z hela veckan så jag bestämde mig för att hoppa henne idag eftersom att jag egentligen skulle ha hopptränat henne för stina, men det blev fram flyttat tills på tordag. Så jag hoppade henne själv i paddocken. Vårat bästa hopp pass någonsin! Jag red precis som jag själv ville och hon hoppade så Satans bra. Riktigt synd att jag inte fick med det på film eller bilder.. 
 
 
 Fler ridbilder på z :)
Publicerat den

 
 På promenad
Publicerat den

Jag och Olivia tog som sagt ut hästarna på en mysig promenad i den fina vädret, vilket uppskattades. Hästarna passade även på att beta lite. Sjukt hur naturen har ändrats på så kort tid. Gräset har verkligen börjat växa och träden har börja blomma. Känns verkligen som vår.
 
På söndag åker jag till Turkiet. Visst har tiden gått fort? Var inte länge sen jag skrev att det var 45 dagar kvar haha! Men jag klagar inte, i alla fall inte just nu. Värmen är verkligen efterlängtad.
 
 
 Athena hoppar 50 cm !
Publicerat den


Jag och Olivia var ute och gick med Thenis och Zamora. När vi kom tillbaka tog vi några språng med tea och satan i gatan vad hoppade. Kommer nog bli en riktig fin hopponny av henne. Så ni som vill rida sm på shettis kolla hit. ( Finns det egentligen ?)
 
Dem två sista sprången var hon lite trött för jag filmade dem första sprången så när jag skulle fota dem sista sprången hoppade hon inte alls lika luftigt.
 
Kan ni fatta att denna lilla häst hoppa hela 50 cm ! Duktig
 
 
 
 Utvärdering av passet.
Publicerat den

 
God morgon på er.
 
Lovade ju er en utvärdering av passet igår. Målet med Zamora igår var att få henne avslappnad, ha en bra framåt bjudning och va lösjord. Trodde inte jag skulle behöva lägga halva passet på att få henne till att lyssna på mig. Hon var helt ofokuserad och fokuserade på allt annat runt omkring i stället för mig. Hon hade en extremt dålig framåt bjudning under hela passet och jag tycker att det syns på bilderna, speciellt dem bilderna som jag la upp igår. Hon ser totalt "hängig" och "tung" ut, om det är dem rätta orden att använda.
 
Bilden ovan sätter hon sig dock tillbaka lite mer på bakbena i galoppen, hon ser avslappnad och har en mer bärig form. Men som sagt saknade hon framåt bjudning totalt under exakt hela passet. Hade inte henne framme för skänkel för 5öre.. 
 
Idag ska jag ner till stina och träna henne, tror träningen börjar vid halv 6 om jag inte är helt ute och turnerar. Blir mycket fokus på att ha henne framme för skänkel redan vid framridningen annars lär väll passet bli ett helvete..
 
 
 
 
 
 
 
 Bilder på Z från idag
Publicerat den

 
Skriver om passet imorgon och bifogar mer bilder :)Skitig häst.
Publicerat den

Red Zamora en i paddocken idag. Olivia filmade och fotade, så kommer slänga upp några bilder och se om jag kan fixa ett litet filmklipp också. Jag har fått någon kommentar om att Zamora alltid är så vit/ren, vill bara säga att såhär som hon ser ut på bilderna nedanför, ser hon ut nästan varje dag i princip när jag hämtar henne från hagen.
 
Shampo och en bra spolspilta är mitt knep och använder det nästan varje dag, dock tvättar jag bara bena och huvudet för det är där som hon skitar ner sig mest med tanke på att hon har täcke... Så nu vet ni, hon är inte alltid vit.
 
 Hopp
Publicerat den

Bild från hoppningen idag..
 
Zamora hoppade väldigt bra idag.. Jag tappade mig lite emellan åt. Blir så himla iritterad på mig själv. Finns ingen anledningen till att stå och plocka henne hela tiden.. När jag inte gör det så hoppar hon hur bra som helst. fan! Aja.. idag hoppade vi ett räcke till oxer med 2 galoppsprång emellan sen snett igenom till oxer. Hindrena låg på cirka 105 och hon kände väldigt fin.
 
Dock fick jag inte igenom henne riktigt i markarbetet. Hon kändes lite tjurig och hade svårt att slappna av. Skyller på att det blåste väldigt mycket.
 
ursäkta denna extremt dåliga kvaliten men bilden är tagen från en film som är tagen med min mobil.. Blir inte den bästa kvaliten då ..Planen med Z?
Publicerat den

Red ut Zamora idag. Tyckte hon det var kul? om hon gjorde. Kände i varje muskel i hela kroppen hur exalterad hon var. Samtidigt jobbade hon på som aldrig för, Bar upp sig själv ovanligt bra, hade ingenting i handen överhuvudtaget. i bland kan hon överaska än. Känns som att hon har blivit mycket känsligare och lyssnar mycket mer på mitt säte. Får akta så jag inte lägger på skänkel för mycket för då lär hon explodera...
 
imorgon tänkte jag köra lite gymnastik hoppning, Någon som vill hjälpa mig? det är svårt att hoppa själv, med tanke på om man välter eller ska höja hindrena. Har kollat upp lite P&J som jag tänkte starta innan jag börjar tävla lokalt för i år. Perstorp hade en nu på tisdag, det är bara så satans långt att köra men det kanske är värt det? den 18 är det Flyinge så då får hon gå 80-90.
 
 Throwbackthursday
Publicerat den

Då kör vi igen !
 
Denna gången bjuder jag på några bilder från i somras när jag och Olivia fotade lite med hästarna. observera att alla bilder är tagna med en ipad och har därför ingen bra kvalité. Det blåste jätte mycket den dagen så håret och klänningen ville inte riktigt samarbeta, men jag tycker dem ser somriga ut så jag gillar bilderna i alla fall :)