Bra humör!
Publicerat den

Frukosten är uppäten och jag är på ett väldigt bra humör idag. Kära vänner, är det någon dag ni vill umgås så ta vara på denna dagen :) Jag har ingeting planerat alls idag och det känns skönt. Kanske utgång ikväll? Sköna dag!
 
Jag ska plocka undan lite på mitt rum om en liten stund och städa min garderob! Har ingen ordning alls där. Hittar typ aldrig mina kläder. Lite senare ska även Zamora får joggas lite, om vädret tillåter. Just nu regnar det och blåser. Känns inte jätte lockande att ge sig ut då.
 
 
 Resultat Helsingborg Fältrittklubb
Publicerat den


Vi åkte hemifrån klockan 9 i morse och var framme strax efter 10. Perfekt planerat. Jag hann gå banan i lugn och ro och sen gå och ta ut Zamora och skritta fram i 10 minuter innan jag kom in på framhoppningen/framridningen
 
Framridning/ Framhoppningen : Jag blev  extremt beviken på Helsingborg. I paddocken vi skulle rida fram hästarna gick det inte att rida i. Det var som att gå in och rida i vår lerhage. På ett smart sätt enligt dem själva tog dem in extra många till framhoppningen så att man skulle rida fram och hoppa fram där, och dem hade ingen koll alls på vem som skulle vara på framhoppnings biten eller inte. En gubbe sa bara det där sköter ni själva.. Det var ren kaos och alla hästar bara sprang på än..
 
Zamora gick bra inför båda klasserna. Dock inför första rundan kanske jag hade önskat lite mer skjut bakifrån på hindrena. inför andra klassen hoppade hon bättre och var samtidigt mer lösgjord och blev på så sätt trevligare att rida..
 
80 Cm bana : Felfri, inte den bästa rundan vi gjort. Hade inget flyt igenom banan utan Zamora sprang och tittade på allt annat och var inte alls fokuserad på sin  uppgift. Det blev lite så oj här kom ett hinder, där kom nästa osv. Önskat mer fokus från henne.
 
90 cm bana: 4 fel, vi gjorde nog våran bästa runda någonsin i denna klass. Jag red så fruktansvärt bra och var fokuserad till 100 procent. Zamora hade jag med mig hela banan runt och hon var mer fokuserad i denna klass. Oxrana hoppade hon kanon bra och med ett väldigt härligt skjut och man kände att vi var mer samspelta. Det bästa är att hon tycker det är så himla kul och det gör allting så mycket roligare :D!  Hon petade dock sista hindret men det gör ingenting alls
 
 
 
 
 Snyggt ridhus !
Publicerat den


Så jäkla snyggt i Helsingborg ! Tävlingsdax :)
Publicerat den

Min frukost från Statoil är uppäten och vi är snart framme vid Helsingborgs ridhus :) zamora står knipas och snygg i transporten. Fick ihop hela 24 knoppar i morse! 

Nu kör vi  Mina två medhjälpare! Solen skineri Helsingborg 

Thenis säger god natt :)
Publicerat den


Sleep tight <3Tack :D
Publicerat den

Först och främst vill jag tacka alla underbara kommentarer som strömmat in här under veckan! :) Tack så hemskt mycket och ja jag tycker också Zamora är en otroligt vacker häst :D !
 
Vi har fått våran ström tillbaka, så jag var ute innan och tvättade Zamoras ben och svans och kollade igenom utrustningen till imorgon och det såg faktiskt rätt bra ut. Så jag får sova en halvtimme extra imorgon i alla fall :)
 
Jag har precis suttit och kollat igenom TR- Tävlings reglementet. Ibland behöver man en uppdatering. Eftersom att jag ska prova ett nytt bett om heter "jacktstång" på Zamora så kollade jag igenom om bettet var tillåtet och det var det. Så imorgon chansar jag och rider på det så får vi se hur det går.
 
 
 
 
 
 Blåser...
Publicerat den

Vi har tyvärr ingen ström.. Den gick sin väg vid 4 i eftermiddags.. Så ingen speciellt rolig bloggning idag. 

Jag var ute i stallet för en stund sen, mamma stod och lös med en fick lampa så jag kunde mocka.. Imorgon är det tävling på schemat! Ingenting fixat till imorgon så jag får gå upp tidigt imorgon bitti för att fixa allt..  Fan ta strömavbrott och storm.. 


När man inser att man läst fel..
Publicerat den

åh, vet ni vad?
 
Jag ska till Helsingborg och hoppa på tisdag.. och jag har läst helt fel! Jag trodde tävlingen skulle börja vid 14.00, men den börjar redan vid 11, vilket betyder att vi kommer att behöva köra hemifrån vid 9.. Jag som trodde jag skulle få sovmorgon. Sen inser jag att jag anmält mig till stil hoppning i 90 cm... Korkat!
 
Aja nästa gång ska jag vara extra noggrann och titta igenom ordentligt innan jag anmäler..
 
 
 
 Dressyr pass :)
Publicerat den

Zamora igår :)
 
Jag red ett dressyr pass på Zamora igår på ett av gräsfälten. Hon kändes låst i vänstra varvet och vi arbetade först och främst med att få loss henne där. Sen tyckte jag att hon sprang i väg från mig hela tiden och tog in mina förhållningar som hon skulle, så då fick jag sitta och träna , skritt- trav- skritt -trav för att få henne till att lyssna.
 
Hon har satt så mycket muskler och blivit mycket starkare så i en dragkamp vinner hon. Därför måste jag hela tiden se till att vi inte kommer ditt utan att jag har henne där jag vill ha henne och att hon i stället svara på lätta hjälper. Hon vart även sjukt tramsig. I vänster varv visste hon inte vad en volt var.... hallå?
 
Behöver nog trimma henne lite oftare känner jag!
 
 
 R.O.S.A Tema ! :D
Publicerat den

 
 
Jag tvingade Zamora ut i blåsten för att hoppa några språng.. Bara det att när jag var klar med min så kallade "framridning" och skulle börja hoppa började det spöregna.. Jag gav inte upp i första hand utan bestämde mig för att avsluta passet även om det kändes som att någon stod med en slang ovan för huvudet på oss och sprutade vatten.
 
Efter 5-6 språng på ett av räckena insåg jag att det inte gick, inte pågrund av regnet eller ju delvis. Mina tyglar blev så blöta att när jag försökte ta i dem halkade jag. Så vi kan säga att det var nog ett under att jag satt kvar på Zamora efter några av sprången då tyglarna åkte ur handen och Zamora fick för sig att börja bocka då jag hamlade ur balans.. Jag insåg då att det inte gick.
 
Men skam den som ger sig.
 
 
 
 
 Hemmefest :)
Publicerat den

Ett god morgon för en gång skulle hade väll suttit på plats för det är ju faktiskt god morgon för mig. Men god eftermiddag för att vara mer exakt! :) Jag vaknade för en stund sen. Igår var jag i Limhamn och festade med mina vanliga tjej kompisar och lärde känna nytt folk. Väldigt trevlig kväll. Dock så tyckte jag att kvällen kunde slutat bättre men så är det ju. Allting kan inte alltid bara perfekt.
 
idag ska Zamora studsa över lite små hinder och trimmas igenom. på tisdag åker vi till Helsingborg och tävlar på eftermiddagen, så är det någon som vill följa med och fota så är det bara att hojta till. ! :D
 
 
 
 Min Nya Header :) Tack Therese!
Publicerat den

 
 
Visst är det skönt att komma in på bloggen och upptäcka denna otroligt snygga headern. Så uppfriskande och fräscht. Therese från http://babustylee.webblogg.se/ har gjort den och jag kan inte vara mer än nöjd. Hon fick totalt fria händer och jag älskar att den är så stilren och enkel. Vad tycker ni? :)
 
Gå in och kolla in hennes blogg,http://babustylee.webblogg.se/
 
Tack för den otroligt snygga headern :D
 Plus och Minus Med Min Hästhållning / ridning :)
Publicerat den

 
- Jag är väldigt noggrann, gör om och gör rätt.
 
- Jag rider på känsla
 
- För mig är det extremt viktigt att hästen tycker det är kul att arbeta
 
- Jag vill att allt som rör hästar ska vara snyggt, tex, Stallgången sopat, hästen och utrustningen ska vara ren osv.
 
- Jag är bra på att göra avståndsbedömning
 
- Jag ger min häst enormt mycket beröm så att hon verkligen vet när hon har gjort rätt, hon ska känna sig som en prinsessa och bara vara omtyckt.
 
- Jag är väldigt bestämd när det gäller att hästen testar mig, jag ger inte upp utan dem får hålla på att bråka tills dem blir trötta.
 
- Jag slår inte min  häst
 
- Jag behandlar alla mina hästar med kärlek och omsorg.
 
- Jag är noggrann i mitt markarbete / dressyr
- Jag har prestations ångest
 
- Jag kan aldrig vara nöjd i min ridning, jag hittar alltid fel.
 
- Jag har extremt dåligt tålamod
 
- Jag tappar lätt fokus efter att jag gjort något fel, tex bedömt avståndet fel på ett hinder på en tävling, då tänker jag på det hela banan runt och allting blir bara kaos.
 
- På osäkra hästar blir jag osäker när det kommer till höjden på ett hinder, När jag hoppar en säker häst kan jag hoppa hur högt som helst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bästa Kvällen På Länge ! :D
Publicerat den

Hejsan :)
 
Igår blev det en riktigt bra kväll. Kvällen startade här hemma vid 7, vi åt smörgåstårta, drack drinkar/cider, sjöng snapsvisor och bara pratade och hade det kul. Vid tolv t-tiden kom två limosar och hämtade upp oss. Vi satt 9:o pers i hummerlimon, och dem satt 8 st i den andra. Efter lite mer champagne drickande och härlig musik i limon, kom vi fram till hipp. Vi parkerade precis vid ingången och det var rätt kul och hoppa av och bara gå rakt in :)
 
Väll inne på hipp möte vi upp fler som vi kände och bara dansade och drack hela kvällen lång. En helt perfekt kväll med andra ord och vi kunde nog inte haft det roligare! :) BRA UTGÅNG
 
 
 
 
 Livet leker
Publicerat denWhoop  whoop Tacka Gud för Balans...!
Publicerat den

Tog ut Zamora på en Barbacka tur igen. Hon fick galoppera av sig rejält på barnvallen.. Man märkte att hon tyckte det var kul då hon tog ner huvudet och började bocka som en 2-åring.. Tacka gud för att jag har något bra balans.. Hade inte varit kul att tugga grus idag. Men jag är glad att hon tyckte det var så kul! Väldigt härlig känsla! :)
 
Jag skulle försöka ta några bra bilder på henne, men hon kände inte riktigt för att samarbeta.. :)
 
Nu sa jag fixa mig, ikväll står middag och utgång på lisan :)
 
 
 
 
 
 
 What does the fox say
Publicerat den

 
För er som vill sjunga med och kanske faktiskt se vad texten handlar om.. haha :)2 - Vimmelbilder från hipp förra veckan :)
Publicerat den

 
 Firat Malin 19- år :)
Publicerat den

Hej på er :)
 
Vart iväg en sväng och firade malin som fyller 19 år idag. Vi tog en drink på Fridays, jag, malin, Alexandra och Zara. En väldigt mysig kväll med prat och skvaller.
 
Jag kom hem för en timme sedan och natta satte igång och färgade mitt hår och klippte det. Så nu är det fräscht och snyggt igen. Bild kommer imorgon i bättre ljus så man verkligen ser den röda färgen. imorgon ska vi fira natta som fyllde 20 år i början av oktober. Det blir en härlig förfest med mat och dryck innan vi allihopa ( eller nästan alla) Drar till hipp och fortsätter festen där. Mysigt! :)
 
 
 
 Färgar håret
Publicerat den


 

Spännande..  Höst :)
Publicerat den

 
Jag älskar hösten.. Det är så otroligt fint ute, trist bara att löven åker av så fort.. Får passa på att ta någon höst bild. Ska tjata ut mamma imorgon så hon får fota lite om vädret tillåter :)
 
Hej på er.
Jag har haft fullt upp med mitt körkort så har där av inte hunnit blogga. Igår körde jag upp och det gick kanon bra, jag klarade det, trots att jag var så nervös att det bildades en pöl runt mig av svett. haha. när jag kom hem igår somnade jag direkt på soffan vid 4- tiden. Vart så nervös i måndags kväll att jag inte kunde sova på hela natten. Vaknade inte förens vid 12 idag.
 
Dagen har jag spenderat lite i stallet och pysslat med pollarna. Zamora och jag skrittade en mysig tur ut barbacka, som ni kan se på bilden. Lite halv tråkigt väder, men skönt att få komma ut lite. Nu ska jag starta en film och bara ta det lugnt :)
 
 
 

 
 Vad jag ska hitta på idag? :)
Publicerat den

God eftermiddag får jag väll säga eftersom att klockan har passerat tolv. Vad händer idag? Jag ska se en film nu och bara mysa i sängen.. Sen ska jag ut och rida Zamora en runda. Mest bara stämma av och köra lite lösgörande arbete. Eftersom att hon tävla igår ska hon inte gå något vidare hårt pass.
 
ikväll ska jag in och köra en stund på körskolan. Hur kvällen blir återstår att se.
 
 Morgon Humor :)
Publicerat den

WHO IS THIS!!!!Ny Klippmaskin :D
Publicerat den

 
Som födelsedags present fick jag denna snygga klippmaskingen från Showmaster. Vilket uppskattades väldigt. Zamora var dock inte lika glad när jag ville klippa huvudet och på ställen som det kilades på. Men jag gav mig inte och klippt blev hon.
 
Släppte ut henne i paddocken precis efter så hon kunde springa av sig lite onödig energi och eventuellt lite löst hår. Gav till och med henne chansen att rulla sig men hon ville stå i sidorna och äta gräs..
 
 
 
 
 H.A.P.P.Y . B - DAY - 19 ÅR
Publicerat den

 
 
Igår fyllde jag nitton så det firade vi givetvis på hipp i fredagsnatt. En helt underbar kväll med goda vänner. Det kunde inte blivit bättre och jag hade jätte kul. Brossan spelade Happy B-day på högtalarna, många gratulationer och massa dans. Tack allihopa som gjorde min Kväll/natt helt fantastisk.
Jag hade på mig den vita tröjan, tyvärr så råkade jag spilla ketchup över hela så fick byta om innan vi stack hemifrån.
 
Lördagen spenderade jag med familjen. Vi åt gott på kvällen och såg film. Mys
Provar Zaras studentmössa ! :)
 
 Tävling Malmö Ridklubb
Publicerat den

Hej på er :)
 
Kom till tävlingen idag vid 10.00 tiden, Zamora skulle hoppa 80 och 90 cm, eftersom att vi startade som numer 42 i första klassen tog vi inte ut henne förens 20 per hade ridit. Direkt när vi kom bort till framridningen fick vi gå in på framhoppningen, men det gjorde inte så mycket. Det var cirka 6 ryttare där och tydligen inne på banan fick man rida en gång till om man välte? Så det tog ändå rätt lång tid, så hade gott om tid att rida fram och hoppa fram.
 
80 cm ; 0 fel, Okej runda. Fick inga riktiga "språng" men rundan flöt på och det kändes okej. Väldigt lugn idag och man kände på henne att hon tyckte det var kul.
 
90 cm: 20 fel : haha... Asså jag vett i fan vad jag gjorde denna runda.. Jag red så fruktansvärt dåligt att det är pinsamt.. ! Första hindret hoppade hon super, sen galopperade hon på lite mot 2:an så tänkte jag ja vad fan låt henne gå. så kom 2:an och jag trodde hon skulle hoppa av en innan än vad hon gjorde för annars hade hon kommit alldeles för nära, men nej hon valde att lägga till en till och jag reste mig före henne.. Stackars häst. Numer 3 hoppade hon kanon men rev tyvärr, sen drog hon på alldeles för mycket mot 4:an så gjorde en volt, sen hoppade hon 4.an- 6:an bra för jag red, sen slutade jag rida mot 7:an och hon saktade av till trav och travhoppade, sen 8:an bara hoppa vi och hon rev, men den rivningen tar jag på mig, men rivningen mot numer 3 får hon ta på sig för där la jag henne perfekt.
 
Jag är för övrigt nöjd med henne och missnöjd med min prestation. Vart lite loj och red inte.. Näst tävling i Helsingborg ska jag skärpa mig!
 
Just det jag red i min rosa kavaj från star rider och min rosa benskydd.. Kan säga att vi stack ut rätt rejält från alla andras tråkig blå, svart, grå kavajer och mörka schabrak.. Vi syntes och det var skit kul! haha :) Älskar att stå ut lite extra. Dessutom rosa är ju så förbaskat snyggt på Z.
 
Hade ingen bild från dagen , så fick bli en gammal.
 
 Bästa uteritten ever!
Publicerat den

 

åååh, går inte att beskriva i ord hur otroligt fin Zamora var idag när jag red ut. Galoppen var makalöst bra , hon har aldrig gått så bra i galoppen som hon gjorde idag. Hon hade en helt annan livsglädje och glöd.
 
Det bådar gott för helgen och jag fick väldigt bra start tider. Rider sist i första klassen och som numer 19 i andra. vilket betyder att jag inte behöver lasta in henne i mellan. Så nu taggar jag sattan. fast först ska jag fira min 19 års dag :) Sååå ha det så bra
 
 Jag Ä*skar dig !
Publicerat den

 
 
Vilken underbar dag det har varit. Trots kylan så har solen stått framme och gjort dagen helt perfekt! :) Min häst stod och väntade på mig när jag kom hem i eftermiddags, Var uppe redan vid halv nio och åkte till körskolan. Gjorde några teori prov sen körde jag en lektion vid 11-tiden. Vid tolv kom Malin och vi gick en runda på triangeln och åt på China box. 
 
Vid två tiden hade jag en körning till. Båda körningarna gick bra idag. känns bättre nu när allt börjar falla plats , förra körningen gick katastrof. Antagligen var jag så nervös inför min uppkörning. Men nu känner jag mig rätt så lugnt :)Torsdag :)
Publicerat den

 
 
Hej på er :)
 
Dagen har varit lite off. Idag har det inte hänt så mycket. Var i malmö en sväng men annars har jag bara varit hemma och degat. imorgon sak jag in till körskolan och köra en lektion, sen möta upp malin och charlotte för en fika. På kvällen blir det utgång för att fira min 19 - årsdag :)
 
Ska ut och fixa stallet om en liten stund sen starta en film och bara koppla av :)
 
puss
 
 Hästapolle :)
Publicerat den

 
Hejsan :)
 
Jag tog en paus vid 5-tiden, fixade stallet och red Zamora. Vilket gick väldigt bra, Hon kändes något seg i början av turen men på slutet var hon där jag ville ha henne. Vi fokuserade väldigt mycket på traven i början, skulle försöka få henne så lösgjord som möjligt, på rakt spår är kanske inte det , det lättaste. Fick rida lite öppna/slutna och ställa henne till höger och vänster och till slut bärde hon upp sig själv och blev väldigt trevlig.
 
I mitten av passet kom vi till en liten gräsplätt. Där trimmade jag galoppen lite på olika volter, körde lite förvänt galopp, lite byten osv. Hon tog min skänkel förvånads värt bra och jag hade henne "mellan" bena. Hon kändes verkligen precis där hon skulle va, om ni förstår vad jag menar? ( hon flöt inte ut med bogarna, baken, eller bena t.ex) 
 
Nu har jag precis  ätit och ska fortsätta plugga :) puss på rumpan
 
 
Benskydden på :) snygga va?
 
 
 
 
 
 
 
 Hm..
Publicerat den

 
 
KÄMPAR!!
 
 
 PLUGGA!
Publicerat den

Jag ska sätta mig till rätta nu och bara plugga i två timma, sen ska jag ta ut Zamora på en tur och rensa huvudet och fixa stallet sen ska jag återgå till mitt pluggande. Så idag kommer jag vara extremt tråkig! Men jag vill verkligen klara detta och det ska jag göra, För eller senare haha :)
 
Bjuder på en glad sommar bild på mig och totte :) - Happiness
 

 
 Hästisar :)
Publicerat den

Hejsan :)
 
Jag kom hem från malmö vid 10 - tiden. Då stack jag direkt ut och fixade i stallet och tog in ponnysarna. Molly fick bada då hon verkligen behövde det. Har inte badat henne sen jag köpte henne. Zamora tvättade jag svansen, bena och huvudet på. Hon är otroligt duktig på att skita ner sin panna på något konstigt vis.. Nästa gång ska jag fota henne så ni får se hur hon ser ut.
 
Jag ska sätta mig och plugga till mitt teori prov. Nu är det otroligt få dagar kvar tills jag skriver upp så måste plugga plugga plugga! Som jag skrev innan så gick körningen skit idag så jag fick boka in en extra lektion på fredag klockan 11. Antagligen är det för att jag är så sjukt nervös.. Får skärpa till mig!
 
 
 
 
 
 
 
'
 Header :)
Publicerat den

Min söta underbara lilla kusin gjorde denna fina headern till mig. Är på väg hem från Malmö nu, men självklart sätter jag upp den när jag kommer hem :)
 
Puss på dig 


Chili cheese :)
Publicerat den

 Är hos Kalle just nu och myser med. Chili pili, körningengicj bajs... Tänker alldeles för mycket på min uppkörning.. Men nya tag. Bokade in en extra på fredag. Så får vi se hur det går., Whoop whoop
Publicerat den


På väg till Malmö :)
Publicerat den

Just nu sitter jag på bussen in till Malmö. Har min allra siSta körlektion, innan jag kör upp. Så idag måste jag skärpa mig och visa att  jag verkligen har tagit till mig det han lärt mig. 

Ska hinna med att byta mina pieces byxor jag köpte för drygt en månad sen. Provade aldrig dem och dem är alldeles förstora., så idag får jag försöka prova dem i affären.  
Smickrande bilder ;) Angående täcket :)
Publicerat den

Från läsare : funderade på att köpa ett likadant men vill kunna ha det under ett utetäcke på i hagen. Går det långt ner mot benen (främst bak) eller är det lite kortare i modellen? OCh sitter det framtill som ett "vanligt" täcker eller går det lite högre mot halsen?
 
Svar: Jag själv planerar att ha det under mitt utetäcke när det blir lite kallare. Det är som ett vanligt täcke både framtill och bak. Ända skillnaden är att man har den "ramen" men den är inte så stor så jag tror inte att den stör. Det är väldigt mjukt täcke och det känns som att det andas även om det är så tjockt. Vilket jag tycker är bra.
Jag har ett vanligt Amigo/ vintertäcke som hon kommer att ha över och det funkar utan problem.
Rekommenderar starkt att du köper ett. Jag har endast haft det någon timme och jag är super nöjd ! :D
 
 
 
 Zamora i sitt täcke :)
Publicerat den

 
Lite tråkiga mobil bilder.. Men så här såg Zamora ut i sitt stalltäcke innan jag nattade dem ikväll. Jag måste säga att det är så mycket snyggare i verkligheten. Men kvaliten och vad man använder för kamera spelar in jätte mycket på bilderna. Du kan ha en bra kamera och fota något som är fult, som blir fint. Och ha en dåligt kamera och fota något som är snyggt, men som blir fult på bilderna. Om ni förstår vad jag menar?

Benskydden satt även dem väldigt bra och vart väldigt snygga på. Fick dock ingen bra bild på dem så struntar i att lägga upp dem :)
 
Nu säger jag godnatt
 
 
 
 
 
 
 
 Studs och Kryss :)
Publicerat den


Alternativet i dag fick bli att jag red i paddocken. Eftersom att det hann bli mörkt innan jag kom hem från hööks.
Det var inte hela världen, Zamora fick i stället "hoppa" lite små studs och hade även ett kryss i ena hörnan.
 
Hade en så otroligt bra känsla på krysset idag, redan efter att vi hoppat det 3 gånger kände jag att vi lika bra kunde avsluta där för hon hoppade så otroligt bra! :) Dock fortsatte jag såkart rida. Studsen hoppade hon bra dem första gångerna sen blev hon slarvig och jag slutade rida och det slutade inte så bra, men det var inte så tokigt i heller. Krysset hoppade hon bra på igenom hela passet och jag är för övrigt nöjd med henne idag.
 
Kanske skulle önskat lite mer Power i galoppen, men paddocken är som sagt väldigt djup så jag förväntar mig inte att hon ska ta i allt vad hon kan. Jag är nöjd med henne ! :)

 
 
Tråkiga mobilpic
 
 
 
 Rosa Benskydd
Publicerat den

 
 
 
 
Gick in på hooks idag och såg direkt dessa rosa benskydden. Kunde inte låta bli att införskaffa dem till Zamora. En liten rolig grej och jag ska definitivt tävla med dessa i helgen ! :) Kanske lite ponny nivå, men jag tycker det är lite roligt och älskar att stå ut lite extra! :) 
 
Vad tycker ni? Häftiga eller fula?
 
Bakskydden
kostar 119 kr och ni hittar dem här : http://www.hooks.se/product.aspx?productid=610566&deptid=4&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
 
Framskydden
kostar 149:- och ni hittar dem här : http://www.hooks.se/product.aspx?productid=610563&deptid=4&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
 Världens snyggaste Stalltäcke! :)
Publicerat den

 
Detta snygga täcket köpte jag med mig hem från hööks idag. Det är helt klart 10 gånger snyggare än det röda men kostar också därefter. Men det är kvalité så vi får hoppas att det håller en längre tid. Det röda kommer jag nog köpa lite senare om det inte kommer upp något snyggare.
 
899:- 
ni hittar det här : http://www.hooks.se/product.aspx?productid=600401&deptid=112&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
 
 
 
 
 
 Åker till hööks :)
Publicerat den

 
Tar en tripp till hooks igen och köper det röda täcket till Zamora som jag kollat på. Så himla snyggt och blir perfekt nu till vintern och som stalltäcke. Håller ni inte med mig? Sen får vi se om jag hittar något annat snyggt jag är intresserad av att köpa till henne :)
 
När jag kommer hem igen så rider jag henne. Kanske ändrar mina planer och hoppar studs idag istället? Mja, vi får väll se :)
 
Hörs senare
 
 
 
 Underbart väder ute :)
Publicerat den

God morgon :)
 
Solen strålar för fullt ute idag. Vilken kanon dag att ha en fotoshot. Jag ska eventuellt trimma Zamora i paddocken idag så jag kan höra med mamma om hon vill knäppa några bilder. Vad vi kommer att fokusera på idag är att hon får en bra upphöjd nacke och att hon verkligen bär upp sig själv. Kommer eventuellt ha med några bommar och ett litet kryss. Krysset är med för omväxlingens skull. Vilken häst tycker det är kul och trimma ett helt pass? Lite bus över ett kryss i mellan åt tror jag gör henne gott och mer samarbetsvillig.
 
Annars då? Jag ska sätta mig ner och plugga till mitt teorprov. Dock tror jag att jag gör det senare ikväll. Brukar kunna koncentrera mig bättre framåt kvällen. Har ni också svårt för att koncentrera er? Vad gör tips har ni som brukar funka? :)
 
 
 
 
 Youtube BOMB på Lexus
Publicerat den
5 saker ni inte visste om zamora
Publicerat den

5 saker saker ni inte visste om zamora.. 

- hon är den säkraste hästen jag någonsin suttit på. Hon går fram över allt och ställer upp för sin ryttare till 110 %. Hon skulle aldrig få för sig att stanna på något hinder eller vägra gå fram! 

- hon älskar att rulla sitt "huvud" och lyckas ofta få lera i hela pannan.  

- hon är en beskyddare. När grannen löshoppade sin 3 åring här om dagen, fick han inte gå i närheten av Staketet. 

- hon är en otroligt snäll och väll uppfostrad. Jag kan släppa henne lös i stallgången, på gården eller i paddocken utan att hon går iväg utan min tillåtelse. 

- hon är en mycket okomplicerad häst och vill alltid vara till lags. En glob tjänare med andra ord :) 

Hejsvejs :)
Publicerat den

Har fått lite ordning på Min nya blogg. Header och Design är uppe, samt lite nya kategorier som ni ser i sidan. Nytt på denna bloggen är att ni kan klicka er in på "MINA YOUTUBE KLIPP" direkt. Så ni som vill se när jag rider kan lätt gå in där och kolla. Bra va? :)
 
Jag har även uppdaterat Zamora annons. Ni hittar den här : http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=762285
 
Nu ska jag försöka sova. Ha en underbar kväll !
 
ps: för er som inte kan se hela designen tryck F5 ;) puss och kram
 
 
 
 
 
 
 youtube maraton Zamora
Publicerat den

 
 
 Välkomen till min "nya" blogg.
Publicerat den

Hej svejs.
 
Först och främst vill jag välkomna mina gamla och nya läsare till min nya mer personliga blogg. Ni har tidigare hittat mig på bloggar som www.klevenborn.blogg.se och www.highcase.blogg.se . Eftersom att dessa två bloggare har varit som dagböcker för mig sen oktober 2009 då jag för första gången bloggade. Känns det tråkigt att behöva ta bort dem. Så jag låter helt enkelt dem vara kvar så att jag och ni, kan gå tillbaka om man nu skulle vilja.
 
Anledningen till att jag ändrar blogg är för att jag vill ha en blogg med ett mer personligt namn. Något som är jag.
Nu kanske ni undrar varför jag inte går tillbaka och bloggar på www.klevenborn.blogg.se. Klevenborn bloggade jag på under tiden jag ägde min gamla ponny beachen. Efter att jag fått ta bort honom 2011 bestämde jag mig för att blogga på highcase. Det kändes aldrig rätt att blogga på den bloggen igen. Alternativ hade varit att ta bort alla inlägg, men vad har jag då kvar av beachen? Alla minnen finns på den bloggen och jag vill behålla det så.
 
Så nu har vi det! www.deniseklevenborn.blogg.se, min nya, förbättrade och helt personliga blogg!
Hoppas ni följer mig på denna nya resa ! :)